Blog

BUCUREȘTI: 21-22 APRILIE 2018, 19- 20 MAI 2018, 23-24 IUNIE 2018, 28-29 IULIE 2018, 25-26 AUGUST 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

TIMIȘOARA: 15-16 MARTIE 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

Acum  pe final de an, facand un rezumat a tot ceea ce a fost anul 2017 pot spune ca sunt Recunoascatoare Universului , lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit , pentru sanatate si puterea de munca, pentru  iubirea si fericire data. In acest fel am putut sa ajut , sa sustin si sa ghidez foarte multi oameni inspre o viata in echilibru si sanatate.

BUCUREŞTI- 7-8 DECEMBRIE 2017 / 28- 29 DECEMBRIE  2017. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală.

BUCUREŞTI- 27, 28, 29 septembrie 2017. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală.

Si noi,  sa stiti fie ca suntem medici sau terapeuti avem nevoie la randul nostru  constant  de psihoterapie sau terapii pentru a ne dezvolta emotional, spiritual si fizic. 

ULEIUL ESENTIAL DE COPAIBA – este pentru mine un dar al naturii pentru care sunt profund recunoscatoare si fara de care nu pot sta in casa cat si in centrul de terapii pentru a beneficia toti pacientii de el . De aceea doresc sa impartasesc cu voi benficiile acestui copac , care ne genereaza acest minunat ulei . Uleiul esential Copaiba este singurul ulei obtinut prin extragere, in mod similar obtinerii cauciucului si artarului.

Limfedem inseamna acumulare anormala de lichid limfatic la nivelul tesuturilor moi.  Limfa este un fluid incolor care este principalul transportor al globulelor albe la nivelul circulatiei generale si care este transportat prin vasele limfatice, o retea complexa de vase care traverseaza in drumul lor catre vase din ce in ce mai mari, ganglioni limfatici, adevarate santinele pentru tot ceea ce inseamna agent patogen sau chiar celule neoplazice.

Presupun ca simti nevoia zilnic sa te speli, sa faci un dus.. asa-i?!! Sa elimini urmele de transpiratie si praf care se acumuleaza de-a lungul zilei pe pielea ta. Si sunt convinsa ca dupa dus te simti revigorat curat si cu o stare de bine. Perfect …

Din ce în ce mai mulţi oameni  aud de beneficiile uimitoare ale drenajului şi apelează la acesta, însă foarte puţini specialişti care să efectueze un drenaj medical corect se găsesc.

Din ce în ce mai mulţi oameni  aud de beneficiile uimitoare ale drenajului şi apelează la acesta, însă foarte puţini specialişti care să efectueze un drenaj medical corect se găsesc . Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu cancerele si bolile grave, însă puţini ştiu că dacă ai un sistem limfatic echilibrat cancerul nu are cum să se instaleze.

Remediile pentru anxietate ar trebui sa includa intotdeauna uleiurile esentiale. Daca cauti remedii pentru anxietate ai ajuns la locul potrivit. Terapiile somatice, alternative, masajele si uleiurile esentiale te pot ajuta sa controlezi si sa previi anxietatea in mai multe moduri.

Ori de câte ori găsim un aliment care ne poate scuti de multe probleme de sanatate, cei mai mulți dintre noi începem să îl consumăm cât de mult putem, nu? Ghimbir, usturoi, varză, toate par a fi unele dintre alimentele cele mai populare. Altele, cum ar fi nucă de cocos, cacao, avocado sau cartofii dulci, sunt de asemenea, alimente minunate și mulți oameni le iubesc și se bucură de beneficiile lor de sanatate.

Ce sunt antioxidantele? Antioxidantele sunt molecule naturale protectoare pe care MAMA NATURA  le-a distribuit intr-o gama larga de alimente.

Cu totii ne-am format o obisnuinta din a lua Ibuprofen, la cea mai mica durere sau inflamatie, gandindu-ne ca nu este nimic gresit in asta. De fapt, se pare ca administrarea antiinflamatoarelor in mod regulat, poate reprezenta un pericol real. 

Pasiunea mea pentru Asia si in special pentru Japonia m-a determinat sa creez acest centru, pentru o starea de liniste, armonie, vindecare si relaxare. Profunzimea culturii asiatice a dezvoltat principii complexe, atat pentru ritualurile de relaxare, cu o puternica amprenta spirituala, cat si pentru coordonatele de amenajari interioare, inca din vechime in perfect acord cu ritualurile si ritmul locuitorilor spatiului.

Lipsa de apa in organism provoaca foarte multe dezechilibre. De cele mai multe ori, foarte multi oameni uita sa bea apa chiar si zile intregi. Fiecare om are nevoie de 9-12 cani de apa pe zi pentru functionarea buna a creierului si organismului. Apa este esentiala vietii si de aceea va recomand sa beti apa zilnic chiar daca nu aveti senzatia de sete.

Modulul 1  şi  Modulul 2  ORAȘUL  BUCUREŞTI
Costul cursului, modulul 1şi 2 este de 2000 lei. Facem intensiv, primele doua module împreună . Cursul durează 3 zile, 8 ore zi.
Modulul 3 (ultimul) îl vom face după cele doua module, în altă lună. Costul cursului, modulul 3 este de 1000 lei.

În toate culturile, atât în tradițiile mistice străvechi, cât și în știința modernă, utilizarea plantelor este cumva sinonimă cu viața. Lumea plantelor este vie! Ba chiar se spune că apariția ceaiului datează odată cu facerea Cerului și a Pământului, fiind asociat numelui Ianindi - Regele Soare. Povestea ceaiului a început cu mai mult de 5 000 de ani în urmă, în provincia Yunnan din China, în timpul domniei împăratului Shen Nung, cunoscut ca fiind Vindecătorul Divin, faimos pentru interesul său în medicina plantelor, lucrările sale devenind fundația Medicinii Chineze.

Majoritatea oamenilor au auzit câte ceva despre terapia craniosacrală (biodinamica craniosacrala integrata ), despre cum funcționează ea, cum ne ajută, ce tratează, cum se manifestă ?

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe