DACĂ AI ÎNȚELES ACEST ARTICOL ȚI-AI SALVAT SINGUR VIAȚA!


Articolul acesta se dorește să fie cât mai explicit,cât mai scurt și la obiect. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă si dovedește că mereu avem de învățat, de conștientizat mai ales.

Corpul uman este ptotejat de piele, dar și de limfă și de sistemul imunitar. Zilnic este supus agresiunilor a doua tipuri de factori: unul extern- bătălia zilnică împotriva agresiunilor fizice și a microbilor- și unul intern, microbii care au patruns deja în organism și unele celule ale corpului care pot provoca apariția unor boli, cum ar fi cancerul. Sistemul imunitar luptă pe ambele fronturi. Principalele sale trupe sunt globulele albe. Rețelele lor de transport și aprovizionare folosesc sângele și, de asemenea, fluidul, vasele si nodulii (glandele) sistemului limfatic .

Așadar corpul fizic: e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă).

Sângele alimentează cu hrană toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.

EXEMPLU: un nou-născut pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele. Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Partea activă a sistemului limfatic este lichidul limfatic, care se formează din lichidul interstițial strâns între celule în tot corpul. Acesta este drenat într-o rețea de capilare foarte mici din țesuturi care se unesc, formând vase mai mari, numite vase limfatice. Ganglionii limfatici, (glande limfatice) reprezintă zonele de filtrare și depozitare ale sistemului și sunt răspândite de-a lungul rutelor sistemului limfatic.Lichidul acesta ”uleios” limfa, şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat asemenea sângelui de către inimă; limfa se deplasează pasiv când vasele limfatice sunt comprimate de contracția mușchilor adiacenți, în timpul mișcării. Limfa intră în circulația sangvină prin venele subclaviculare dreapă și stângă. Organele limfoide, precum timusul și splina, și țesutul limfoid, precum amigdalele și placile Peyer, completează sistemul. Prin urmare pentru a-l pune în mișcare (pe sistemul limfatic), este nevoie de mişcare fizică ,mişcarea muşchilor îl pune în mişcare.

Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor atunci cand ne mișcăm alert. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman....e o ”grămadă”de celule.

Sângele: are un ph de 7,35- 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână ! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situație; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele CEL MAI PUȚIN. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!

Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin?...Aruncă toată aciditatea pe celule! Şi la mulți dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .

Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii numite și ”uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu -ADN mitocondrial –( care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale! Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devie astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme, la fel cum am educa un copil. De obicei se transformă (ajunge un talhar sau politician, totuna:)) şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie (ciordeli, speculatii, parazitarea celorlalti semeni, adica cancer social ). Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp . Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă (mai face doamne-doamne curațenie). În cazul acesta, se ridică întrebarea: ”Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii?! De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar (cum ar fi constitutia si implicit justitia si organele ei) şi de globulele albe proprii?!”. Aici e partea interesantă celulele au o inteligenţă proprie .

Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste, adica un fel de lup in blana de miel, nu pierdeti ideea cu politicul, veti intelege perfect cum e cancerul individual si social totodată) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru. Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetușul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule prembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.

Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).

Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită tripsină. Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se ”ascunde” acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”.

Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie,... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?

Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de stilul de viaţă şi de obiceiurile alimentare. Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul ”cancer în faza I”.

Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală,și dacă putem fără procesare termică, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu și corpul nostru ne poate vindeca de cancer şi noi nici nu ştim aceasta (sunt multe cazuri care s-au vindecat prin alimente naturale, vii și credință în corpul lor )

Chimioterapia si radioterapia, ce fac?... Omoară celule canceroase! Foarte bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase! Haideţi să trecem cu vederea aceasta....Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULE ALBE! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă,deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu, ceea ce El ne-a lăsat sănătos pe acest pământ-fructe,semințe,legume-etc.

În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.

Să vedem modul de funcţionare ! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie (ciordeala cum spuneam mai sus), deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.

Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceasta otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!!

Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.

Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat. Ficatul amestecă această otravă cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat. Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac ! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie -stimulată!! - dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.

Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc -prin mişcarea limfei otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.

TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ !

După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine însele, sunt pentru a ”omorî” trupul (pe lângă celulele canceroase sunt omorâte și celule sănătoase) - şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă medicina alternativă, oferta corpului de autovindecare și a lui Dumnezeu de vindecare, prin ”medicamentele” Lui: pentru SUFLET - credință, dragoste şi iertare, iar pentru trup - drenaj limfatic ,plante şi fructe vii. În multe cazuri, prin conștientizări și credință corpul reîncepe să funcţioneze şi să se regenereze, chiar dacă este atât de otrăvit de ură, invidie , neiertare,gelozie, frici - stil de viaţă şi alimentaţie necorespunzătoare.

Corpul cu încredere,cu iubire de sine, cu credință in forța din Univers vindecă sufletul ruinat şi salvează şi trupul ; de multe ori şi mai ruinat - restaurând astfel o mare parte a fiinţei umane - Condiția este, Energia din Univers nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi să-ți refaci, mai intâi sufletul ! S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi pot aduce un dezechilibru în metabolism.

Nu uita, planul funcționează astfel:

VINDECAREA TRUPULUI ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte, înțelegere, conștientizare)!!!

GĂSEȘTE UN TERAPEUT CARE ȘTIE SĂ FACĂ CORECT DRENAJUL LIMFATIC (în ziua de astazi ,majoritatea afirmă că ”știu” să facă un drenaj , însa practica arată contariu putând săa facă mai mult rău corpului)

Vă doresc echilibru, armonie, sănătate și un stil de viață sănătos!

Fizokinetoterapeut/Terapeut în terapii complementare

Claudia Maria Șandru

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe