Modulul 1  şi  Modulul 2  ORAȘUL  BUCUREŞTI
Costul cursului, modulul 1şi 2 este de 2000 lei. Facem intensiv, primele doua module împreună . Cursul durează 3 zile, 8 ore zi.
Modulul 3 (ultimul) îl vom face după cele doua module, în altă lună. Costul cursului, modulul 3 este de 1000 lei.
Cursurile se vor face in luna FEBRUARIE, MAI, SEPTEMBRIE, DECEMBRIE 2017 atat in BUCURESTI cat si in TIMISOARA. Pentru programari si detalii nu ezitati sa ma contactati.
Descrierea cursului :
Cursul este predat de Şandru Claudia Maria
Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară 
Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Experienţă în domeniul terapiilor şi recuperarii medicale  de peste 10 ani .

Inscrierile,  se fac la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau 0769231018. Îţi vom trimite datele pentru avansul prin care îţi asiguri locul la curs . Pentru facturare sunt necesare datele personale sau ale firmei.

curs terapie craniosacrala eliberare stomaemotionala
Locurile sunt limitate!

Cursul se face 90% practic, este un curs de dezvoltare si învâţare a tehnicii Biodinamice din terapia craniosacrală, o tehnică complexă şi profundă . O să învăţaţi  şi tehnici de osteopatie craniosacrala ,detensionarea muschiului psoas , a nervului sciatic şi a organelor interne. Exerciţii de respiraţie si de activare a pompei Craniosacrale. Detensionarea pe fiecare os cranian în parte , pe suturile craniene.Detensionarea articulatiilor importante ale capului : atlantooccipitala si temporomadibulara. Centrul biodinamic , centrul de presiune, importanţa şi detensionarea lor. Detensionarea oaselor faciale , repoziţionarea lor . Închistări energetice , emoţionale. Sistemul nervos , nervii spinali si cranieni . Cum se detensionează oasele în interiorul cavităţii bucale , dinţii şi legătura lor cu organele. Detensionarea organelor interne si proiectiile lor . Meridianele energetice şi puncte importante de pe ele . Plus voi încerca să vă împartaşesc din experienţa mea tot cea ce o să vă fie de folos , iar in final vei învăta cum să efectezi o terapie completă atât intrauterin pentru copil şi mamă, la nou născuţi  , la copii , la adulti şi la batrani . Vei învaţa cum sa lucrezi pe cazuri de autism si sindorm Down plus pe paralizii si diverse afectiuni medicale .Vei învaţa cum sa faci un protocol complet.  Vei învaţa Eliberarea Somatoemoţională.
Cursanţii vor primi pentru Modulele 1 şi 2 o Diploma de Participare , iar pentru Modulul 3 o diploma de Practician de Biodiamica Craniosacrala, plus suport de curs şi planşă cu sistemul craniosacral.

Ce beneficii vă aduce acest curs
Veţi învăţa să practicaţi o terapie de reechilibrare, de repoziţionare a sistemului osteoarticular , de vindecare  profundă a corpului pe plan emotional cât şi fizic.. Veţi beneficia de aceste ședințe în cadrul cursului, care vă vor schimba în bine şi vă vor echilibra acolo unde sunt dezechilibre. Imediat dupa curs veţi putea pune în aplicare tehnica pe familie , prieteni , copii cât şi pacienţi.  Dacă lucrați în domeniul terapiilor complementare, veți putea integra terapia în practica voastră şi va poate aduce un venit in plus.

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe