Academia Sakura

Cunoasterea pietrelor, cristalelor si calitatile lor terapeutice. Cu siguranta fiecare dintre noi are acasa cristale, le poarta ca pandantive, bratari, inele, sau ca obiecte decorative in casa, birou. Multe persoane citesc pe internet ce cristale sunt bune pentru diverse afectiuni, sau care sunt bune pentru protectie , sau cum se pot folosi ele- insa niciodata interentul nu da informatia autentica si benefica in asa fel incat sa beneficiem de proprietatiile lor la maxim.

Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală.

Tehnica Raindrop se bazeaza pe ideea- acum explorata si verificata in urma mai multor studii stiintifice- conform careia multe tipuri de scolioze si deformari ale coloane vertebrale sunt cauzate de virusi sau bacterii, care se gasesc in stare latenta de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti agenti patogeni duc la inflamare- care, la randul ei, contorsioneaza si deformeaza coloana vertebrala.

Tehnica Raindrop este o tehnica puternica, non-invaziva, ce face uz de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esentiale importante, in scopul de a ajuta organismul sa-si mentina coloana in pozitia normala. Pe parcursul anilor in care a fost practicata, aceasta tehnica a ajutat la atenuarea si chiar rezolvarea multor cazuri de scolioza, cifoza si dureri cronice de spate, eliminand necesitatea unei interventii chirurgicale pentru sute de oameni.

Din ce în ce mai mulţi oameni aud de beneficiile uimitoare ale drenajului şi apelează la acesta, însă foarte puţini specialişti care să efectueze un drenaj medical corect se găsesc. Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu cancerele si bolile grave, însă puţini ştiu că dacă ai un sistem limfatic echilibrat cancerul nu are cum să se instaleze. De aceea scopul meu este să vă ofer dumneavoastră informaţiile necesare pentru a învaţa să practicaţi corect un drenaj limfatic medical. Toată pasiunea mea, toate cunoştinţele mele şi toate instrumentele necesare pe care le deţin le pun la dispoziţia dumeavoastră pentru a putea învăţa CORECT drenajul limfatic medical.

BUCUREȘTI: 21-22 APRILIE 2018, 19- 20 MAI 2018, 23-24 IUNIE 2018, 28-29 IULIE 2018, 25-26 AUGUST 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

TIMIȘOARA: 15-16 MARTIE 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe