TERAPIE CRANIOSACRALĂ Curs Timișoara

Curs terapie craniosacrala
Descrierea cursului:
Cursul se face 90% practic , este un curs de dezvoltare si învăţare a tehnicii Biodinamice din terapia craniosacrală, o tehnică complexă şi profundă pentru corpul nostru .

Vei invata cum sa iti  asculti vocea corpului , cum sa percepi pulsul craniosacral, anatomia sistemului osos si membranos.

O să învăţaţi sa integrati tehnici de osteopatie craniosacrala, detensionarea muschiului psoas, a nervului sciatic şi a organelor interne. 

Exerciţii de respiraţie si de activare a pompei Craniosacrale. 

Detensionarea si palparea suturilor intracraniene.

Detensionarea pe fiecare os cranian în parte.

Detensionarea articulatiilor importante ale craniului : atlantooccipitala, temporomadibulara si  sphenobasilar synchondrosis.

Centrul Biodinamic , centrul de presiune, importanţa şi detensionarea lor.

Detensionarea diafragmelor.

Detensionarea oaselor faciale, repoziţionarea oaselor.

Detensionarea si repozitionarea fiecarei vertebre in parte, activarea osului sacru, oaselor coxale si coccisului.

Închistări energetice, emoţionale, eliberarea traumelor osoase .

Sistemul nervos, nervii spinali si cranieni.

Cum se detensionează oasele în interiorul cavităţii bucale, dinţii, maselele şi legătura lor cu organele, detensionarea limbii si osului vomer. 

Detensionarea organelor interne si proiectiile lor. 

Meridianele energetice şi puncte importante de pe ele.

Invatati cum sa faceti terapie si  la gravide, intrauterin la copil, si la nou nascut. 

Plus voi încerca să îți împartaşesc din experienţa mea tot cea ce o să îți fie de folos, iar  la final vei învăta cum să efectezi o terapie completă atât intrauterin pentru copil şi mamă, la nou născuţi, la copii, la adulti şi la batrani, cât şi autoterapie. Vei învaţa cum sa lucrezi pe cazuri de autism si sindorm Down plus pe paralizii si diverse afectiuni medicale. Vei învaţa cum sa faci un protocol complet. 
Vei învaţa şi partea de Excavare Somatică la modulul 3.


Ce beneficii vă aduce acest curs 
Veţi învăţa să practicaţi o terapie de reechilibrare, de repoziţionare a sistemului osteoarticular, de vindecare profundă a corpului pe plan emotional cât şi fizic. Veţi învăţa să percepeţi medicul interior, sa va ascultati vocea inteligenta a corpului şi să activaţi starea de reechilibrare a corpului. Veţi beneficia de aceste ședințe în cadrul cursului, care vă vor schimba în bine şi vă vor echilibra acolo unde sunt dezechilibre. Imediat dupa curs veţi putea pune în aplicare tehnica pe familie, prieteni, copii cât şi pacienţi.  Dacă lucrați în domeniul terapiilor complementare, veți putea integra terapia în practica voastră şi va aduce cunoştinţe în plus.

Modulul 1 și  Modulul 2
ORAȘUL  TIMIȘOARA - 12-13 IUNIE 2018
MARȚI 12.06.2018 – ora 9.00- 17.00 (pauză de masă între orele 13- 14.00)
MIERCURI 13.06.2018 – ora 9.00- 17.00 (pauză de masă între orele 13- 14.00)

Costul cursului, modulul 1 şi 2 este de 2000 lei. Facem intensiv, primele doua module.
 

Inscrierile, se fac la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau 0769231018, până în data de 15 MAI 2018. Dacă platești avans până în 5 Mai beneficiezi de o reducere de 10% .  Îţi vom trimite datele pentru avansul prin care îţi asiguri locul la curs.  LOCURILE SUNT FOARTE LIMITATE ! 

Pentru facturare sunt necesare datele personale sau ale firmei.

Cursul este predat de Şandru Claudia Maria 
Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară  
Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. 
Experienţă în domeniul Medicina Alternativa şi recuperarii medicale  de peste 13 ani.

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe