Raindrop Therapy Curs Centrul Sakura Bucuresti

Tehnica Raindrop se bazeaza pe ideea- acum explorata si verificata in urma mai multor studii stiintifice- conform careia multe tipuri de scolioze si deformari ale coloane vertebrale sunt cauzate de virusi sau bacterii, care se gasesc in stare latenta de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti agenti patogeni duc la inflamare- care, la randul ei, contorsioneaza si deformeaza coloana vertebrala.
Curs Terapie Raindrop Bucuresti

Tehnica Raindrop este o tehnica puternica, non-invaziva, ce face uz de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esentiale importante, in scopul de a ajuta organismul sa-si mentina coloana in pozitia normala. Pe parcursul anilor in care a fost practicata, aceasta tehnica a ajutat la atenuarea si chiar rezolvarea multor cazuri de scolioza, cifoza si dureri cronice de spate, eliminand necesitatea unei interventii chirurgicale pentru sute de oameni.

Prin combinarea cu tehnica Vita Flex si reflexoterapie pe care o veti invata plus masajul special al spatelui, energia creata de uleiurile esentiale aduce corpul in armonie structurala si electrica.

Uleiurile esentiale sunt unele dintre cele mai puternice inhibitoare a microbilor cunoscuti, si ca atare, o importanta noua arma in combaterea mai multor tipuri de infectii ale tesuturilor. Primul studiu din 1999, efectuat de Marilena Marino si colegii sai , s-a descoperit ca uleiul de cimbru actioneaza puternic asupra bacteriilor incapatanate de gram-negativ. In urma unui studiu derulat de catre Central Food technological Institute, din Maysore, India, s-a descoperit ca un numar mare de componenti ai uleiurilor esentiale au efecte remarcabile de distrugere a germenilor, inhiband dezvoltarea tulpinilor de Staphylococcus, Micrococcus, Bacillus si Enterobacter. Acesti compusi includeau menthol (care se gaseste in menta ), eucalyptol (care se gaseste in rozmarin, eucalypt si muscata), linalool (care se gaseste in maghiran ) si citral (care se gaseste in iarba de lamaie).

S-a studiat si capacitatea uleiurilor esentiale de a patrunde repede in piele si de a traversa tesuturile corpului uman, generand efecte terapeutice. Cercetatorii de la Universitatea Hoshi din Japonia au descoperit ca monoterpenele ciclice (inclusive mentholul) patrund atata de usor in piele, incat pot chiar accelera absorbtia unor medicamente solubile in apa.

Tehnica Raiondrop infiintata de Dr Gary Young in baza cercetarii efectuate in ceea ce priveste uleiurile esentiale ca agenti antimicrobieni si a informatiilor fascinate pe care le-a invatat de la un intelept Indian din tribul Lakota, Dakota de Sud, foloseste o gama dintre cele mai eficiente uleiuri esentiale cu actiune antimicrobiana, combinate in mod sinergic, in scopul de a distruge simultan agentii patogeni virali si bacterieni, pentru a reduce inflamatiile. Principalele uleiuri folosite sunt: Valor, Oregano, Cimbru , Busuioc, Chiparos , Salcie Himalaiana, Maghiran si Menta.

Uleiurile sunt distribuite asemenea picaturilor de ploaie, de la inaltime de cca 15 cm deasupra spatelui, si apoi intinse si masate de-a lungul vertebrelor si muschilor spatelui. Intreaga tehnica poate dura de la 40 la 90 min, dar uleiurile continua sa lucreze in organism, pana la o saptamana dupa aplicare, in tot acest timp avand loc o re-aliniere continua.

Tehnica se incepe de la picioare, pe punctele Vita Flex se pune fiecare ulei in parte atat pe piciorul drept cat si pe stangul dupa care cu fiecare ulei se lucreaza spatele.

Tehnica Raindrop se poate personaliza dupa fiecare caz in parte pentru a raspunde cat mai bine la diferite probleme de sanatate, care poate nu au legatura directa cu problemele de spate. Infectii pulmonare, probleme cu digestia, probleme hormonale, insuficiente hepatice , depresie , anxietate, traume psihologice si emotionale, stres, precum si altele se pot trata, substituind uleiurile esentiale standard folosite in Tehnica Raindrop, cu alte uleiuri anume speciale pentru organele respective. Ca regula generala, atunci cand se personalizeaza terapia raindrop se incepe de obicei cu valor, oregano si cimbru. Aceste trei uleiuri formeaza baza sau nucleul tuturor aplicatiilor terapiei raindrop. De ce se incepe cu ele si rolul fiecarui ulei in parte il veti afla la curs.

Tehnica Raindrop este un puternic instrument de lucru, care poate veni atat in sprijinul profesionistilor in domeniu, cat si in ajutorul “profanilor”, in scopul de a reface echilibrul organismului.

In cadrul cursului dispuneti de uleiuri esentiale doar gama Young Living, iar tenhica se aplica pe fiecare cursant in parte, beneficiind totodata si de terapie.

Cursul se face 95% practic, el fiind individual sau de grup ( maxim 6 persoane).

Ce beneficii va aduce cursul de Terapie Raindrop by Sakura

Invatati sa practicati trei tehnci diferite pentru multe afectiuni:

Tehnica VitaFlex - Raindrop – Reflexoterapie plantara energetica

Invatati cum sa integrati si sa folositi in terapie cristalele alaturi de uleiurile esentiale

Invatati o tehnica Raindrop perfectionata, personalizata

Beneficiati de sustinere si suport dupa terminarea cursului

Beneficiati de plan personalizat de terapie si marketing

 

Primesti :

Suport de curs pentru toate tehnicile

Harta a punctelor si manevrelor efectuate

Un ulei esential Young Living si trei cristale

Detalii de participare : Ţinută lejera de schimb şi multe zâmbete; toate materialele, masa de pranz, gustarile, bauturile si consumabilele sunt suportate de organizator.

 Locaţie : Bucureşti

Data: 29-30 Decembrie 2018

Pret : 2000 Ron ( 2 zile / 8 ore/zi )

Daca aveti date preferentiale , zilele se stabilesc de comun acord.CURS susţinut de Claudia Maria Murariu

Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară

Formator Autorizat de Ministerul Muncii , Sănătaţii şi Educaţiei

Practicant Terapie Raindrop din anul 2008

Înscrie-te la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la 0769231018. Îţi voi trimite datele pentru avansul prin care îţi asiguri locul la curs .

www.terapiebucuresti.ro

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe