Curs Terapie Craniosacrala Tehnica biodinamica

Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la ritmul craniosacral a luat naştere Tehnica de Terapie Craniosacrală, o tehnică profundă care lucrează la cauza problemei, care echilibrează și vindecă din interior spre exterior.

Tehnica biodinamica curs intensiv  curs terapie craniosacrala bucuresti

Descrierea cursului:
Cursul se face 90% practic, este un curs de dezvoltare şi învăţare a tehnicii Biodinamice din  terapia craniosacrală, o tehnică complexă şi profundă pentru corpul nostru. Tehnica Biodinamică este mult mai profundă şi cu rezultate mult mai rapide. Vă rog să participaţi la curs doar dacă vă doriţi sa învaţaţi o terapie extrem de profundă, dacă aţi experimentat pe piele dvs terapia, dacă sunteţi dedicat/ă medicinei alternative.

Principiile Academiei și Centrului Sakura, cât și principiile după care mă ghidez și predau sunt  ARMONIE    RESPECT    PURITATE   LINIȘTE.

Programa cursului este alcătuită din:
Exerciţii de respiraţie si de activare a pompei Craniosacrale.
Detensionarea pe fiecare os cranian în parte, pe suturile craniene.
Detensionarea articulatiilor importante ale capului: atlantooccipitală, temporomadibulară, sphenobasilar synchondrosis.
Detensionarea diafragmelor, a osului sacru, crestelor iliace, a coloanei vertebrale. Centrul biodinamic centrul de presiune, importanţa şi detensionarea lor.
Detensionarea oaselor faciale, repoziţionarea lor .
Detensionarea întregului sistem osteoarticular.
Exclusiv veți învăța detensionare miofascială intraorală care este o tehnică extrem de benefică pentru sinusuri, riduri și foarte multe probleme ale capului și feței.
Închistări energetice, emoţionale, eliberări somatice.
Sistemul nervos, nervii spinali si cranieni.
Cum se detensionează oasele în interiorul cavităţii bucale, dinţii, măselele şi legătura lor cu organele.

Ce beneficii vă aduce acest curs
Voi încerca să vă împartaşesc din experienţa mea tot ceea ce o să vă fie de folos, iar la final veţi  învăţa cum să efectuaţi o terapie completă atât intrauterin pentru copil şi gravidă, la nou născuţi, la copii, la adulți şi la bătrâni, cât şi autoterapie. Veti învăţa cum să lucraţi pe cazuri de autism și sindorm Down plus pe paralizii și diverse afecțiuni medicale. Veti învăţa cum sa faceţi un protocol de terapie complet, astfel încât după cele 2 zile de curs să puteți practica și beneficia la maxim de beneficiile terapiei.

Veţi învăţa să practicaţi o terapie de reechilibrare, de repoziţionare a sistemului osteoarticular, de vindecare profundă a corpului pe plan emotional cât şi fizic. Veţi învăţa să percepeţi medicul interior şi să activaţi starea de reechilibrare a corpului. Veţi beneficia de aceste ședințe în cadrul cursului, care vă vor schimba în bine şi vă vor echilibra acolo unde sunt dezechilibre. Imediat dupa curs veţi putea pune în aplicare tehnica pe familie, prieteni, copii cât şi pacienţi.  Dacă lucrați în domeniul terapiilor complementare, veți putea integra terapia în practica dumneavoastră şi va aduce cunoştinţe și un venit în plus. Vă ofer suport în viitor pentru orice sfaturi sau probleme întâmpinaţi, plus suport de marketing.

La MODULU 3 care se face individual de modulele 1 și 2, veti învăţa şi partea de Excavare Somatică, eliberarea de tensiuni a organelor interne, punctul de asamblare, detensionarea miofascială a trunchiului, puncte cheie care să vă faciliteze terapia, plus alte tehnici.
Cursanţii primesc pentru Modulele 1 şi 2 o Diploma de Participare, cât şi pentru Modulul 3, plus suport de curs şi planşă cu sistemul craniosacral.

Modulul 1 și  Modulul 2
ORAȘUL  BUCUREȘTI

 • 23-24 Februarie 2019
  Inscrierea se face până la data de 6 februarie 2019

 • 6-7 Aprilie 2019
  Inscrierea se face până la data de 18 Martie 2019

 • 11- 12 Mai 2019
  Inscrierea se face până la data de 26 Aprilie 2019

 • 8- 9 Iunie 2019
  Inscrierea se face până la data de 22 Mai 2019

Costul cursului, modulul 1 şi 2 este de 2200 lei. În acest preţ aveţi totul inclus- materiale didactie,gustari, bauturi, mesele de prânz.
Facem intensiv, primele doua module. Cursul se face Sâmbata și Dumincă în intervalul orar 9.00- 18.00 respectiv 9.00- 17.00

Cursul este predat de CLAUDIA MARIA MURARIU

Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară  
Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Experienţă în domeniul terapiilor şi recuperarii medicale  de peste 13 ani.


Grupele de curs sunt alcătuite din maxim 8 cursanți deoarece cursul este unul intensiv, iar scopul meu este ca fiecare cursant în parte să beneficieze de toate informaţiile necesare, cât şi de terapia completă. De aceea locurile sunt limitate!

Inscrierile, se fac la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau 0769231018.  Îţi vom trimite datele pentru avansul prin care îţi asiguri locul la curs.  Avansul se plăteste 50% din valoarea totală a cursului. Pentru facturare sunt necesare datele personale sau ale firmei.

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe