Raindrop Therapy Curs Centrul Sakura Bucuresti

Acest curs vine în sprijinul celor care folosesc uleiurile esențiale doar pentru mirosuri, sau o stare de bine, fără să știe cum acționează de fapt aceste miraculoase esențe. Uleiurile esențiale de grad terapeutic sunt mai mult decât simple arome, au formula chimică benefică pentru structura creierului și a corpului. Pe piață la ora actuală există foarte multe tipuri de ”uleiuri esențiale” care fac mult mai mult rău corpului decât să îl ajute. Pasiunea mea pentru sănătate și pentru medicina de la începuturi, iubirea pe care o port față de tot ceea ce are viață pe această Planetă, față de natură, de plante, de animale, de oameni, mă face să  vin în ajutorul dumneavoastră cu informații autentice și benefice. Aromoterapia este de la începuturi, Dumnezeu ne-a lăsat prin natură tot ceea ce avem nevoie pentru o sănătate perfectă și o stare de bine autentică.
Vă invit cu drag la un curs unde miresmele inhalate ne întorc la origini, acolo unde calitatea face diferența și unde veți învăța cât de frumoși suntem noi, oamenii!
Descriere Terapia Raindrop
Terapia Raindrop se bazează pe autentic, însa și pe ideea- acum explorată și verificată în urma mai multor studii științifice- conform căreia multe tipuri de scolioze și deformări ale coloanei vertebrale sunt cauzate de viruși sau bacterii, care se găsesc în stare latentă de-a lungul coloanei vertebrale. Acești agenți patogeni duc la inflamare- care, la randul ei, contorsionează și deformează coloana vertebrală.
Curs Terapie Raindrop Bucuresti

Terapia Raindrop este o tehnică puternică, non-invazivă, ce face uz de acțiunea antivirală, antibacteriană și anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esențiale importante, în scopul de a ajuta organismul să-și mențină coloana în poziția normală. Pe parcursul anilor în care a fost practicată, această tehnică a ajutat la atenuarea și chiar rezolvarea multor cazuri de scolioză, cifoză și dureri cronice de spate, eliminând necesitatea unei intervenții chirurgicale pentru sute de oameni.
Prin combinarea cu tehnica Vita Flex și reflexoterapie energetică pe care o veți învăța, plus masajul special al spatelui, energia creată de uleiurile esențiale aduce corpul în armonie structurală și electrică.
Uleiurile esențiale sunt unele dintre cele mai puternice inhibitoare a microbilor cunoscuți, și ca atare, o importantă veche armă în combaterea mai multor tipuri de infecții ale tesuturilor. Primul studiu  din 1999, efectuat de Marilena Marino și colegii săi , s-a descoperit că uleiul de cimbru actionează puternic asupra bacteriilor încăpățânate de gram-negativ. În urma unui studiu derulat de către Central Food technological Institute, din Maysore, India, s-a descoperit că un numar mare de componenți ai uleiurilor esențiale au efecte remarcabile de distrugere a germenilor, inhibând dezvoltarea tulpinilor de Staphylococcus, Micrococcus, Bacillus si Enterobacter. Acești compuși includeau menthol , eucalyptol , linalool si citral.
S-a studiat și capacitatea uleiurilor esențiale de a pătrunde repede în piele și instant în sistemul limbic și de a traversa țesuturile corpului uman, generând efecte terapeutice. Cercetatorii de la Universitatea Hoshi din Japonia au descoperit că monoterpenele ciclice (inclusive mentholul) pătrund atât de ușor în piele, încât pot chiar accelera absorbția unor medicamente solubile în apă.
Tehnica Raiondrop înființată de Dr Gary Young în baza cercetării efectuate în ceea ce privește uleiurile esențiale ca agenți antimicrobieni și a informațiilor fascinate pe care le-a învățat de la un înțelept Indian din tribul Lakota, Dakota de Sud, folosește o gamă dintre cele mai eficiente uleiuri esențiale cu acțiune antimicrobiană, combinate în mod sinergic, în scopul de a distruge simultan agenții patogeni virali și bacterieni, pentru a reduce inflamațiile.
În cadrul Academiei Sakura, o să învățați că Terapia Raindrop se poate personaliza după fiecare caz în parte,astfel poate răspunde cât mai bine la diferite probleme de sănătate, care poate nu au legatură directă cu problemele de spate. Infecții pulmonare, probleme cu digestia, probleme hormonale, insuficiențe hepatice , depresie , anxietate, traume psihologice și emoționale, stres, precum și altele se pot trata, substituind uleiurile esențiale standard folosite în Terapia Raindrop, cu alte uleiuri  speciale pentru organele respective.
Terapia Raindrop este un puternic instrument de lucru, care poate veni atât în sprijinul profesioniștilor în domeniu, cât și în ajutorul “profanilor”, în scopul de a reface echilibrul organismului.
În cadrul cursului dispuneți de uleiuri esențiale de grad terapeutic, doar gama Young Living, iar tenhica se aplică 2 zile consecutiv pe fiecare cursant în parte, beneficiind totodată și de terapie și schimbări majore în viața dumneavoastră.
Cursul se face 95% practic, el fiind individual sau de grup ( maxim 6 persoane)

Ce beneficii vă aduce cursul de Terapie Raindrop & Aromoterapie by Sakura

 • Învățați să practicați trei tehnici diferite pentru întreg corpul: mental, emoțional, energetic și fizic.
 • Învățați Aromoterapia din Geneză
 • Tehnica VitaFlex - Raindrop – Reflexoterapie plantară energetică
 • Învățați cum să integrați și să folosiți în terapie cristalele și plantele,  alături de uleiurile esențiale
 • Învățați o Terapie Raindrop perfecționată, personalizată
 • Beneficiați de susținere și suport după terminarea cursului
 • Beneficiați de plan personalizat de terapie și marketing

Primiți:

 • Suport de curs complet
 • Hartă a punctelor și manevrelor efectuate
 • Cadou: un ulei esential Young Living și un set de cristale

Detalii de participare: Ţinută lejeră de schimb şi multe zâmbete; Toate materialele, masa de prânz, gustările, băuturile și consumabilele sunt suportate de organizator.

Locație: București

Date: 

 • 13-14 Aprilie 2019, ultima dată de înscriere 1 Aprilie 2019
 • 18-19 Mai 2019 , ultima dată de înscriere 3 Mai 2019
 • 22-23 Iunie 2019 , ultima dată de înscriere 8 Iunie 2019
 • 13-14 Iulie 2019, ultima dată de înscriere 4 Iulie 2019

Preț : 2200 Ron ( 2 zile / 8 ore/zi )

Dacă aveți date preferențiale , zilele se stabilesc de comun acord.

CURS susţinut de Claudia Maria Murariu

 • Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicina şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară
 • Formator Autorizat de Ministerul Muncii , Sănătaţii şi Educaţiei
 • Practicant Terapie Raindrop și Aromoterapie din anul 2008

Înscrie-te la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la 0769231018. Îţi vom trimite datele pentru avansul prin care îţi asiguri locul la curs

www.terapiebucuresti.ro

 

 

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe