Kinetoterapia este o terapie realizată cu ajutorul mișcării prin care se ȋncearcă să se restabilească anumite funcții ale corpului.

 

 

 

Tehnica Raindrop (picatură de ploaie) foloseşte masajul si aplicatiile de uleiuri esentiale pentru a atenua simptome de scolioza, cifoza, lordoza si alte boli ale spatelui intarind in acelasi timp sistemul imunit

 

 

 

Lumânările Tade nu sunt executate manual, fiecare are aprox 23 de cm, iar forma oarecum de con alungit care produc prin ardere efectul de vacum. Acest efect duce la extragerea toxinelor din corpul uman.

 

Terapia craniosacrală stimulează procesul natural de auto-corectare şi auto-vindecare a corpului, este eficientă în nenumărate afecţiuni asociate cu dureri şi disfuncţii, fiind utilizată şi profilactic, pentru orice tip de vârstă, de la nou-născuţi până la vârsta a treia.

 

 

 

Aplicată cu succes de mii de ani în tratarea a numeroase boli, terapia cu lipitori, numită ştiinţific hirudoterapie, este recunoscută în multe ţări dezvoltate drept una dintre cele mai benefice metode complementare de tratament.

 

Bandajarea neuromusculara (Kinesio Taping) este o tehnică de bandajare adezivă special concepută pentru a facilita procesul de vindecare a organismului.

 

Terapia cu ventuze se aplică încă din vechime, cu succes, în cazul "junghiurilor", tusei, bronşitei, durerilor reumatismale, nevralgiilor sau chiar al simplelor răceli.

 

 

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe