L

umânările Tade nu sunt executate manual, fiecare are aprox 23 de cm, iar forma oarecum de con alungit care produc prin ardere efectul de vacum. Acest efect duce la extragerea toxinelor din corpul uman. Structura lumânării este alcătuită din pânză de in, îmbibată cu ceară de albine şi uleiuri esenţiale, asociate cu extract de curcuma - o plantă care are un puternic efect energetic, antiinflamator şi depurativ. Prin ardere, focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demarează procesul de autovindecare al organismului.
Tehnica arderii lumânărilor a început să fie folosită în urmă cu mii de ani, de către şamanii vindecători din triburile indiene din America de Sud. În perioada de început, aceste lumânări, se produceau din scoarţă de copac, apoi s-au adăugat plante medicinale; în timp, a apărut o altă îmbunătăţire, şi anume impregnarea lor în ceară de albine. S-a constatat că efectul tratamentelor s-a îmbunătăţit, arderea este mai lentă, şi temperatura de ardere a crescut.
Iniţial se practică tratamentul prin pozitionarea lumânării în ombilic. Ulterior s-a observat că se poate folosi şi în alte zone ale corpului cu rezultate la fel de bune. 
lumanare tade
Cum se procedează?
Se aprinde capătul cu diametrul mai mare al lumânării, iar capatul cu diametrul mai mic se aşează pe zona de tratat; în interiorul lumânării care este gol, prin ardere ia naştere un fum, şi vacum. Fumul pătrunde prin tegument în zona subcutanatăşsi chiar adânc în interiorul corpului dizolvând depunerile vechi existente, toxinele, iar prin vacuumul creat le absoarbe în lumânare depunându-le pe pereţii reci ai lumânării sub formă de praf. Marele atu al acestei tehnici milenare este acela că, resturile vechi purulente, depunerile din articulaţii se dizolvă şi sunt absorbite în exterior, producându-se astfel o detoxifiere a corpului.
Întotdeauna lumânarea se va aprinde la extremitatea mai largă, după care se vă aşeza pe suprafaţa de tratat. În cazul utilizării lumânării la o ureche cu timpanul rănit sau lipsă, lumânarea se va aşeza în scobitura din spatele urechii. Este de preferat ca tratamentul în urechi să fie efectuat de o altă persoană.

Indicaţii terapeutice
Tratamentul cu lumânări Tade se aplică nu numai în cazul bolilor având ca efect secundar durerile fizice, ci şi pentru echilibrarea psihică şi spirituală a organismului uman, fără de care nu este posibilă revenirea la paramentrii de sănătate optimă.
Durerile reumatice, inflamaţii ale articulaţiilor se tratează cu această terapie cu rezultate rapide şi foarte eficiente. Un efect deosebit s-a constatat în cazul afecţiunilor digestive, dureri abdominale, balonări, şi problemelor sistemului nervos. În cazul problemelor de digestie vindecarea se produce prin detoxifierea sistemului limfatic, care se stie, că există în proporţie de 65-70% în cavitatea abdominală (mai exact în colon ) asigurând astfel refacerea imunităţii. Vezi Drenajul Limfatic.

Vaselor limfatice din cavitatea abdominală le revine o sarcina deosebită în asigurarea imunităţii organismului. În cazul când aceste vase şi ganglionii limfatici sunt supraîncărcaţi de toxine se produce inflamaţia şi apare durerea, ceea ce constituie de fapt semnalul de alarma că s-a produs un blocaj, iar imunitatea are de suferit. Aplicând lumânarea în ombilic, cu această tehnică blocajele pot fi îndepărtate.
Tratamentul este foarte eficient în curele de slăbire. S-au tratat de asemenea cu mare succes dureri de cap, otite, alergii, nevralgii, probleme respiratorii, probleme ale vezicii biliare şi ficatului, boli ale sistemului circulator, anemia, constipaţia, eczeme, reumatism, hemoroizi, boli ginecologice, diabetul, etc.

Unde aplicăm lumânarea
Dureri de gât: se aplică în cele două urechi sau pe vertebrele 6 si 7 cervicale
Otită acută: se aplică în scobitura din spatele urechii activandu-se nodurile limfatice
Sinuzită maxilară: se va trata pe oasele sinusoidale sau în urechi
Boli psihice: se aplica pe vertebrele 6-7 cervicale, 8-9 toracale, 4-5 lombare sau în urechi
Braţe, genunchi: Se aplică pe punctul dureros
Pielonefrită, lumbago: se aplica între vertebrele 4-5 lombare, sau 10 cm sub ombilic în centrul energetic numarul 2
Boli ale ovarelor şi ale prostatei: se aplică la 10 cm sub ombilic, în centru energetic nr.2, sau pe spate la înaltimea ombilicului.   

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe