R

aindrop therapy - Masajul cu uleiuri esenţiale de puritate terapeutică
Tehnica RAINDROP de relaxare şi vindecare a DR. Gray Young
Tehnica Raindrop (picatură de ploaie) foloseşte masajul si aplicatiile de uleiuri esentiale pentru a atenua simptome de scolioza, cifoza, lordoza si alte boli ale spatelui intarind in acelasi timp sistemul imunitar.
Cercetarile medicale au dovedit faptul ca de-a lungul coloanei vertebrale, exista multi virusi in stare latenta. Uleiurile esentiale naturale, care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niste picaturi de ploaie, pe spate, unde sunt absorbite si actioneaza pentru a ataca acesti virusi .

Mii de terapeuti, maseuri, chiropractori si pacientii lor, au laudat, pe parcursul a mai mult de zece ani, aceasta tehnica uluitoare de vindecare a dr. Gray Young.

Principalele beneficii ce pot fi obtinute în urma masajului sunt :

 • Reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale si relaxarea tesuturilor musculare
 • Stoparea gripei sau a racelii
 • Bucurie, mai multa energie
 • Indepartarea stresului, a starii de anxietate, a atacurilor de panica
 • Reducerea discomfortului din articulatii, curatare a tesuturilor
 • Sustinerea sistemului imunitar
 • Imbunatatirea capacitatii de concentrare
 • Echilibrarea balantei energetice

  Pentru acest tip de masaj se folosesc numai uleiuri esentiale de puritatea terapeutica YOUNG LIVING, obtinute prin distilare la temperatura si presiune scazuta conform standardelor ANFOR si ISO .
  In timpul terapiei Raindrop , in Centrul Sakura beneficiati si de aromoterapie prin inhalare directa, in acest fel activand-se si mai mult sistemul limbic .

  Emotii negative pe care masajul Raindrop le amelioreaza :
 • Manipulare (Ulei de Busuioc)
 • Lipsa respectului de sine (Ulei de Chiparos)
 • Incoerenta (Ulei Aroma Siez)
 • Deconectare, neimplinire (Ulei de maghiran)
 • Toxicitate, vulnerabilitate, frica de a finaliza jocuri (Ulei de Oregano)
 • Esec, frica de dependent,  restrictive, rigiditate (Ulei de Menta)
 • Lipsa de protectie (Ulei de Cimbru)
 • Agresiune, frica de conflict, infrangere (Ulei Valor = Curaj)

  Tehnica Raindrop a fost pusa la punct de neuropatul Dr. Gary Young pe baza cercetarilor efectuate in ceea ce priveste uleiurile esentiale ca agenti antimicrobieni si a informatiilor fascinate pe care le-a invatat de la intelepti indieni. Este o tehnica puternica, neinvaziva, ce se bazeaza pe capacitatea antivirala, atibacteriana si antiinflamatorie a unui pachet de uleiuri esentiale alese special pentru a determina organismul sa-si mentina curbura spinala normala.

  Conform unor studii mai recente, s-a demonstrat ca unele tipuri de anomalii in aliniamentul coloanei, se datoreaza unor virusi si bacterii ce se afla in stare latenta pozitionati de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti germeni patogeni determina inflamarea ,contorsionarea si desfigurarea coloanei vertebrale actionand muschii sa traga de ea. Deoarece masajul Raindrop actioneaza direct asupra punctelor reflexe de pe talpa prin tehnica VITAFLEX, cat si direct asupra muschilor spinali simultan stimulandu-se si stistemul limbic prin inspirarea remediilor, efectul obtinut fiind maxim.
  Este un lucru obijnuit ca persoanele cu scolioza, cifoza, care beneficiaza de Tehnica Raindrop, sa castige aproximativ 2,5 cm, sau chiar mai mult in inaltime prin repozitionarea coloanei. Multe persoane au raportat ca nu mai simtit durere sau senzatia de congestie in zona respectiva, ba chiar au scapat de raceala sau gripa, dupa ce li s-a aplicat TR.
  Acesta este si motivul pentru care TR a stranit interesul celor care lucreaza in domeniul tehnicilor de vindecare.
  Dupa un astfel de tratament organismul trece printr-o etapa de purificare-detoxifiere-realiniere a coloanei ce se prelungeste pana la 7 zile.
  Este recomandat a se tine post sau o dieta usoara si inainte si dupa terapie pentru a beneficia la maxim de potentele uleiurilor folosite.
  Efectele unei aplicari pot dura cateva luni bune pentru o persoana, in timp ce alta poate avea nevoie de mai multe sedinte, de aplicari repetate saptamanal, pana ce organismul incepe sa raspunda la tratament ( depinde cat de incarcat de toxine este organismul), ceea ce poate dura de la cateva saptamani pana la un an.
  Tehnica Raindrop se poate personaliza, pentru a raspunde cat mai bine la diferite probleme de sanatate, care nu au legatura directa cu probleme de spate. Se poate lucra cu diferite uleiuri pentru fiecare afectiune a unei persoane; infectii pulmonare, probleme de digestive, hormonale, insuficiente hepatice, probleme mentale, dar si multe altele se pot trata, substituind uleiurile esentiale strandard folosite in Tehnica Raindrop, cu alte uleiuri anume, speciale pentru organul respectiv.

  Infectiile cauzeaza scolioza si sciatica ?!
  Tot mai multe studii de cercetare indica faptul ca anumite microorganisme vietuiesc in apropierea sirei spinarii si contribuie la aparitia deformarilor din zona respectiva.
  Studii intreprinse la Western General Hospital Edinburg Scotia au stabilit legatura dintre particulele de tipul virusilor si scolioza idiopatica. Cercetatori de la Universitatea din Bonn au descoperit ca virusul varicela zoster se poate ascunde in ganglioni spinali toata viata .
  Cercetari efectuate in 2001 au confirmat ca existenta unor microorganisme infectioase este o cauza a inflamarii si durerii resimtite la nivelul coloanei vertebrale.
  Alistair Stirling  si colegii sai de la Spitalul Regal de Ortopedie din Birmingham Anglia, au descoperit ca 53% dintre pacinetii cu sciatica acuta au fost depistati pozitiv la testul de infectie cronica, de nivel inferior, cu bacterii gram-negativ (in special Propionbacterium acnes), care au declansat inflamarea in vecinatatea coloanei. Stirling chiar sugera ca motivul pentru care aceste bacterii nu fusesera indentificate mai devreme, era intervalul de timp extins necesar incubarii materialului de disc (7 zile).
  S-a evidentiat si ca mycobacterium tuberculosis (bacteria raspunzatoare de tuberculoza )contribuie la imbolnavirea coloanei vertebrale si la posibila ei deformare.
  O lucrare de cercetare, efectuata in cadrul Institutului Pasteur din Franta, publicata in The New England Journal of Medicine, atesta documentat numarul tot mai mare de pacienti care prezinta simptome ale bolii coloanei vertebrale  (morbul lui Pott) cauzata de tuberculoza .
  In plus s-a stabilit si conexiunea dintre vaccinurile facute din virusi vii si afectiuni ale coloanei. Un studiu din 1982, efectuat de Picott & Taff, arata legatura dintre vaccinurile orale pentru polimielita si scolioza.
  Conform cercetarilor efectuate de Bruce Tainio de la Tainio Technology din Cheny, Washington, care a folosit frecventemetre cu sensibilitate marita, tot ceea ce este viu are o frecventa proprie. Astfel, un Om sanatos are o frecventa de 62-68 MHz. Cand omul este racit, frecventa este de 58 MHz, cand are gripa, frecventa este de 57 MHz, cand are candida frecventa este de 55 MHz, cand are sindromul Epstein Barr, frecventa este de 52 MHz. La cancer, frecventa este de 42 MHz si mai mica, iar mai jos de 25 MHz este pericol de moarte. La 0 MHz omul moare.
  Ierburile si plantele proaspete au frecventa 20-27 MHz, iar cele uscate 12-22 MHz. Alimentele procesate si conservate au frecventa 0!!
  In cadrul altor experimente efectuate sub coordonarea Taionio, acesta a masurat efectele cofeinei, descoperind ca  pana si fapul de a tine o ceasca de cafea scade frecventa corpului cu 8 MHz, iar o inghititura de cafea micsoreaza frecventa cuiva cu 14 MHz. Atunci cand inhalam uleiurile esentiale, dupa ce am fost “expusi” la cofeina, frecventele corpulul revin la valoarea lor normala in mai putin de un minut, iar altfel poate dura pana la 3 zile pana ce organismul isi recapata frecventa, chiar si dupa o gura de cafea .
  Nu sunt la toate uleiurile esentiale date disponibile referitoare la frecventa, insa va pot spune ca frecventa electromagnetica cea mai mare o are Trandafirul cu 320 MHz (sunt nevoie de 1500-2000 Kg de petale de trandafir pentru a obtine 0,5 Kg de ulei esential, ceea ce il face unul dintre cele mai scumpe uleiuri din lume ), Helichrysum 181 Mhz, Ravensara 134 MHz, Lavanda 118 MHz, Musetel albastru 105 MHz, Ienupar 98 MHz, Angelica 85 MHz, Menta 78 Mhz, Busuioc 52 MHz.
  Una dintre cele mai importante modalitati de vindecare carecteristice uleiurilor esentiale, este capacitatea acestora de a ridica frecventa corpului nostru pana la nivelul la care boala dispare .

  Cum actioneaza uleiul esential ?
  Uleiul esential declanseaza procesul de regenerare a plantei , similar sangelui in corpul uman. Atat uleiul essential, cat si sangele contin compusi de tipul hormonilor care au rol declansator al procesului de regenerare. Similitudinea merge mai departe, structura chimica a uleiurilor esentiale este similara cu cea a celulelor corpului uman . Asa se face ca aceste molecule, relativ mici, sunt imediat acceptate de organism. Aplicate de exemplu pe talpa, moleculele esentiale vor calatori in cateva minute prin intreg organismul, destinatia fiind organul aflat in suferinta . Ajuns acolo penetreaza in interiorul celulei si schimba informatia gresita la nivel de ADN. Si ca efect: stimuleaza secretia de anticorpi, neurotransmitatori, endorfine, hormoni si enzime. Moleculele aromatice actioneaza direct asupra sistemului limbic influentand centrul emotional al creierului.

  Atentionare: Tehnica Raindrop nu este un panaceu sau o solutie magica de vindecare . Un organism sanatos si echilibrat este rezultatul unui program bine pus la punct, de exercitii, de dieta,  meditatie . Prin sanatate se intelege tot ceea ce facem, spunem, auzim, vedem si mancam.  Tehnica Raindrop este un instrument eficace care ne poate ajuta sa ne restabilim echilibrul la nivelul organismului.
  Obiceiurile sanatoase de nutritie si o minte deschisa, pozitiva, pot ajuta corpul si derma sa accepte uleiurile mai bine si mai repede.
  Este bine ca inainte si dupa aplicarea tehnicii Raindrop organismul sa fie ajutat si printr-o dieta detoxifianta (fructe si leguma crude), exercitiu fizic, somn suficient, meditatie si rugaciune .
  Toate afirmatiile despre uleiurile esentiale din acest document, nu se refera decat la uleiurile de puritate terapeutica ale companiei YOUNG LIVING cu, care se practica acest tip de masaj.

Acest site foloseste cookies.Prin continuarea navigării vă daţi acordul. Afla mai multe