centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Cursuri Medicina Alternativa Centrul Sakura Bucuresti

Cursuri terapii by Centrul Sakura Bucuresti

RECALIBREAZĂ-ŢI SISTEMUL ENDOCRIN

 Un PROGRAM online de trasformat rigiditatea mentală îndoctrinată, de conştientizare şi recalibrare a trupului şi sufletului în acord cu Legile Universului.

Acesta se adresează tuturor FEMEILOR care vor să-și restabilească starea de sănătate şi să renască în trupul de FEMEIE!

Femeia din zilele de azi a ajuns să fie invizibilă pentru ea însăşi. În dorinţa ei de a fi un bun antreprenor, om de afaceri, soţie şi mamă iubitoare îşi sacrifică complet identitatea şi apoi se plange că se simte rău şi că o doare.

Aşa începe să dezvolte o feminitate toxică şi să se decalibreze.

Cu toții tânjim după libertate, însă ne simţim prinşi în vieţile de zi cu zi, consumați de frică şi de neputinţă. Acest program îți promite o cale de ieşire din cuşca în care eşti captivă, o cale spre o viziune nouă despre tine însăţi, trezirea! 

Dacă te întrebi ce încearcă să-ţi transmită TRUPUL tău; prin afecţiuni, tensiuni, durere, greutate, aspectul pielii, atunci acest program este pentru tine, deoarece te învaţă să descifrezi limbajul şi mesajul trupului.


RECALIBREAZĂ-ŢI SISTEMUL ENDOCRIN

14 Noiembrie-14 Decembrie 2023
ONLINE

Am creat acest program, care este un CONCEPT TERAPEUTIC INTEGRATIV de antrenament şi ghidare timp de 30 de zile, cu intenţia de a aduce mai multă conştientizare şi înţelegere a ceea ce înseamnnă trupul uman şi cum decurge procesul de evacuare a toxinelor şi inflamaţiei din corp, de repornire şi recalibrare a glandelor şi hormonilor.

Este o cale de videcare într-un spaţiu confortabil şi sigur, cu o energie absolut miraculoasă, cu multe instrumente clare, eficiente şi puternice care te ajută să te transformi şi vindeci. Instrumente pe care eu le-am dobandit în ani şi a venit momentul să ţi le împărtăşesc.

Un program care îţi va rămâne pe viață și pe care îl poţi reaccesa oricând.

L-am creat cu dorinţa de a ghida şi ajuta cât mai mulţi pacienţi, oameni, să scape de dependenţe alimentare, de toxine, de stres, anxietate, depresie, durere, insomnie, inflamaţii, să iasă practic din modul supravieţuire (mod în care am fost sau suntem majoritatea), sa-şi redobândească energia şi echilibrul-VITALITATEA.

Este un program foarte facil de parcurs, pentru că fiecare participant poate să acceseze informațiile în ritmul său. Dar atenţie, te avertizez cu blândeţe că s-ar putea ca acest program să fie ca o palmă peste față, mai ales la început. Este pentru tine doar daca vrei cu adevărat să îţi regăseşti fiinţa!

Doresc să îţi spun că primul pas către sănătatea ta începe chiar de

AICI, din Sistemul Endocrin - reluând ritmurile circadiene şi sănătatea Axei Hipotalamus-Tiroida-Suprarenale.

E nevoie de curaj pentru a ieşi din modul de supravieţuire şi a intra în cel de trezire. Trebuie să îndrăznim să facem trecerea de la concentrarea pe exterior la liderul din interior. Asta înseamnă că trebuie să ne trezim constiinţa interioară.

Și….. necesită practică.

HAI alături de mine în dansul propriului tău trup, să îţi redescoperi ritmul, energia, starea de bine, să simți cum e viața fără inflamaţie şi durere, fără anxietate şi gânduri negative, fără stres şi neîmplinire, să te simţi împlinită şi fericită în

TEMPLUL TĂU-TRUPUL TĂU

Ca specialist în medicină am învăţat încă din anii facultăţii despre trupul uman, despre anatomia lui, fiziologie, boli, scheme de tratament standard, etc. Dar nimeni nu mi-a spus în facultate că boala un este ceva rău, ci este doar un SEMNAL DE SOS pe care îl trasmite trupul tocmai ca să ne ajute. Că adevărata cauză NU este acolo în acea boală, şi că NU TREBUIE să inhibăm procesul corpului de semalizare şi vindecare prin otravuri şi medicamente, ci este imperios să îi descfiram semnele, mesajele, vocea = de aici începe

RECALIBRAREA

Să te trezești și să evoluezi înseamnă să te înţelegi pe tine însăți la un nivel profund. Asta presupune să te împrieteneşti cu acele părți din tine cu care poate n-ai vrea să stai față-n față, în special cu durerea. Când ne acceptăm complet durerea aşa cum este ea - fără s-o îndulcim şi, cu siguranță, fără să ne simțim vinovate c-o simțim - şi când observăm multele moduri în care am ajutat la formarea ei, abia atunci putem începe să o transformăm în înțelepciune.

Programul meu se bazează pe trei concepte esenţiale:
1. Organismul este inteligent în mod nativ şi tinde mereu către echilibru şi sănătate.
2. Trebuie doar să eliminăm ceea ce îi face rău şi să îî punem la dispoziţie elementele lipsă de care el are nevoie pentru a se vindeca.
3. Omul este un întreg: TRUP MINTE SUFLET SPIRIT, şi trebuie abordat ca atare.

Uite cum decurge programul?
Se desfăşoară ONLINE în perioada 14 Noiembrie- 14 Decembrie 2023 şi este structurat în:

 • 5 Întâlniri LIVE ONLINE pe ZOOM  (În fiecare zi de Marți începând cu 14 Noiembrie de la orele 19.00, timp de 60-90 min, până în 14 Decembrie)
 • 4 MEDITAŢII GHIDATE înregistrate de mine, vei primi câte una pe săptămână
 • Săptămânal, o să primeşti pe e-mail în format PDF planul foarte bine structurat și pe înțelesul tuturor pentru săptămâna care va începe
 • În fiecare săpămână vom lucra pe un grup de glande endocrine și hormoni cu diverse tehnici practice fizice și meditative scurte, dar profunde.
 • PRIMEŞTI ACCES ÎNTR-UN GRUP PRIVAT PE TELEGRAM pentru a comunica zilnic, pentru susţiere şi motivaţie și mai ales pentru a-ţi explica orice doreşti, ca să evoluăm și să ne recalibrăm împreună
 • GHIDARE INDIVIDUALĂ la nevoie
 • Cu o săptămână înainte de începere o să avem o etapa premergătoare unde primeşti ghidaj, sfaturi, tehnici şi materiale didactice structurate, plus indicaţii cu toate cele necesare în program.

NU se întâmplă nimic dacă nu poţi intra LIVE la toate întâlnirile din zilele de marți, ele vor fi înregistrare și trimise pe email, dar îţi recomand să intri la minim trei.

Dacă încă te mai întrebi de ce să participi la acest program, iată ce vei dobândi din el:

 • Vei dobândi accesarea emoţiilor vindecătoare, cele care hrănesc trupul şi sufletul.
 • Vei accesa sfaturi, tehnici şi trucuri terapeutice
 • Îţi vei ajuta corpul să-şi reseteze ceasul biologic pentru a te sincroniza cu hormonii tăi,
 • Înveţi cum să ieşi din modul de supravieţuire.
 • Vei afla cum poţi descifra vocea glandelor, a celulelor şi ţesuturilor, cum să asculţi mesajul trupului şi cum să îl ajuţi.
 • Vei percepe MINTEA-CREIERUL-CORPUL, şi dialogul dintre acestea.
 • Vei avea plan de tratament naturist, cum să administrezi cele mai bune adaptogene, minerale, ceaiuri, plante, și de ce are de fapt nevoie trupul tău.
 • Este despre a evolua, a accesa trupul cu toate agregatele sale

Acest program este pentru tine şi dacă:

 • suferi de boli autoimune
 • boli ale tiroidei sau ai simptome precum oboseală cronică,
 • anxietate,
 • insomnie,
 • tulburări de metabolism, diabet,
 • afecţiuni limfatice şi vasculare
 • probleme genitale,
 • afecţiuni respiratorii, alergii,
 • dureri de cap,
 • digestie deficitară, sau diverse dezechilibre în corp, și îţi doreşti să scapi de ele, sau…
 • mai ales dacă îţi doreşti să previi afecţiunile de mai sus şi să descoperi evoluția şi sănătatea. 

Intenţia mea prin acest program este să te ghidez și susțin să îţi redobândeşti starea de bine, de sănătate deplină, energia și să redescoperi minunata inteligență a trupului uman- cum el este cel mai bun ”medic” al nostru, și cum ”uzina” internă știe exact ce are de facut ca să gasească echilibrul pentru a vindeca. Îţi arăt că ai posibilitatea să îţi construieşti o viaţă aşa cum o doreşti, să o poţi adapta la planurile şi aspiraţiile cele mai înalte, să descoperi că visele există şi se concretizează.

În acest concept este despre a te iubi cu adevărat, despre a învăța și simți empatia oamenilor, a grupului, și iubirea necondiționată.

Doresc să îţi spun că acest concept terapeutic este și pentru începători, și pentru cei care nu au mai facut până acum astfel de programe, indiferent în ce parte a globului locuieşti, sau ce profesie ai, oriunde FEMEIE E ZEIŢA SUPREMĂ ŞI POATE ORICE! 

Care este INVESTIŢIA pentru acest program?

Valoarea întregului program este de peste 2500 Ron, însă DOAR ACUM poţi avea acces la acest program la preţul de

690 Ron

Data limită de ÎNSCRIERE este până pe 6 NOIEMBRIE 2023.


Când o femeie îşi are rădăcinile înfipte în componenta feminină, este în contact cu sentimentele si cu capacitatea sa de deschidere. Este capabilă să primească şi să hrănească, conectându-se şi comunicând cu uşurintă şi grație. Este infinit de flexibilă, cooperantă, comunicativă şi este cea care menţine tribul unit.

Draga mea, hai…eşti pregătită?! Pune-ţi pluta de siguranţă emoțională înainte să porneşti pe acest drum. Din cauză că acest program este o expunere a tuturor modurilor în care ai fost adormită, poate că nu este la început o călătorile confortabilă. Când ne mutăm într-o perspectivă nouă, tindem să fim destul de dezorientate. Acest concept te va provoca în multe moduri neaşteptate şi poate că vei vrea să-l dai deoparte în multe moment, dar eu sunt aici să te susţin. Cu toții avem rezistenţă naturală atunci când vine vorba de adevăruri dure ale deşteptării.

Să fii sigură că doar ACCESÂND ACUM ACEST PROGRAM vei fi făcut primul pas esenţial în goana ta după autenticitate şi sănătate. Structura programului oglindeşte căile evoluţiei tale trupeşti, psihologice și spirituale. Prin urmare, călătoria ta deja a început. 

Lasă-te pradă intuiţiei. Lasă acest CONCEPT să fie călăuza care să te conducă spre propria autenticitate. Aşa că hai să începem, zeiţa mea dragă! Putem s-o facem! Hai să intrăm împreună în ocean. Pe malul celălalt există un nou orizont….şi
 
Se numeşte libertate!
 

Uite ce spun oamenii care au participat la program:

“Ce am invatat de la Claudia, de-a lungul timpului este ca nu exista "nu pot", asadar cand am aflat de programul "Recalibraza-ti sistemul endocrin" nu am ezitat niciun moment sa ma incriu desi mi s-a parut greu spre imposibil sa il pot urma. Am descoperit ulterior ca lucrurile nu sunt asa cum credeam, programul este mult mai mult decat "ce/cand/cum mancam" este despre intelegerea si implicit suportul pe care suntem "datori" sa il oferim corpului nostru. Informatiile transmise de-a lungul cursului sunt foarte clare si imi vor ramane extrem de valoase pentru... viata :). “
Alexandra Mindrean 

“Pentru toți/toate care au parcurs sau vor sa încerce programul de recalibrare endocrina, pot supune doar ca este "o bombă de sănătate" pentru tot organismul aceasta cura.
După prima săptămână se vad deja rezultatele minunate ale detoxifieri atât la nivelul pielii și ochilor care devin mult mai strălucitoare, dar și prin faptul ca toate stările de bine vin spre tine: vitalitate, pace și linistea sufleteasca, scapi de toate durerile sau stările de disconfort care le aveai înainte.
Maria, fiindu-ne alături ne-a ghidat și ne-a oferit tot suportul pe parcursul întregii perioade, cât și toate celelalte persoane participante au venit cu aportul lor important în prepararea unor rețete noi, cât și cu sfaturi utile.
Recomand cu inima deschisa acest program! ♥💓💕” 
Melania Vicu

“Claudia, referitor la programul de Recalibrare Endocrina, pot sa iti spun ca pentru mine a fost un reset! Am invatat multe si am aplicat si aplic in continuare invataturile tale. Recomand cu drag acest program celor care sunt deschise la schimbare. Atentie!!!! Nu este pentru toata lumea. Sunt multe persoane cate nu inteleg si nu pot accepta altceva. Chiar e bine sa nu se insiste in recomandari. Eu mi-am invatat lectia. 😉  “
Cristina Angheluș

Mărturii de pe grupul privat, din timpul programului:

"Cea mai profundă și conștientă meditație,recunoștință....un miracol,IUBIRE PURĂ💓

“Corpul meu a plâns de fericire...nu exista cuvinte pentru a descrie sentimentul Divin profund ....
Multumesc din suflet pentru această conștientizare 💕 " Alina 31.Oct.2022  

"Bună dimineața Claudia! Mulțumim pentru oportunitatea de a fi împreună în această călătorie! Mulțumim pentru tot ceea ce ești și dăruiești. Îmbrățișări calde. 🤗 💛 🧡 ☀️ " Cristina 1.Nov.2022

 "Claudia Maria eram la un pas sa te rog sa imi spui o reteta magica si eventual rapida pentru o migrena aparuta din senin, dar ceva m-a indreptat catre meditatia din mail, pe care nu am facut'o aseara. Nu pot sa zic ca sunt ok de tot cu durerea de cap, dar este vizibil diminuata si suportabila. Iti foarte foarte de multumesc 🙏 ❤️ " Alexandra 02.Nov 2022

"La meditația de astazi am simțit sa-mi balansez corpul.
Am căscat întruna cu lacrimi.
Corpul se recalibrează💗💗💗" Alina 

"E foarte fain materialul trimis pe mail Claudia Maria. e o energie foarte faina care sustine cuvintele tale si pasii de urmat. Grija pentru mine era un punct pe lista si sa imi fac timp pentru asta si reusesc, insa acum simt o sustinere si mai mare in aceasta directie. Multumesc mult!" Cristina C  7.Nov 2022

"Multumesc, draga Claudia pt surpriza de la tombola! Amestecul de uleiuri este divin! Cand mi-ai spus astazi la terapie ca ai pus si trandafir, m-am dus cu gandul la esenta de trandafir bulgareasca 😂 , dar amestecul tau este suav! Seara linistita iti doresc!😘 🤗 " Zoe 16.Nov 2022 

"Buna dimineata! Am facut acum meditatia. Este minunata, ma simt minunat, este complet diferita de toate meditatiile pe care le-am facut pana acum. Am avut niste trairi si perceptii nemaiintalnite pana acum. Multumesc cu recunostinta si iubire! 🙏 ❤️ ❤️ ❤️ " Cristina A 19.Nov 2022

"Eu am facut ieri seara meditatia. Am picat lata, am adormit. E ffff puternica si profunda. Si acum simt ca meditatia lucreaza in structurile mele." Cristina C 19.Nov 2022

" Tocmai am terminat si eu meditatia! Am plans cand i-am adus in campul meu de iertare si iubire pe parintii mei. Aveam nevoie de o astfel de invitatie, aveam nevoie sa ii impartasesc tatalui meu ca l-am iubit si respectat, ca l-am iertat pt tot ce a facut si pt tot ce nu a facut! Iti multumesc Claudia ca ai deschis poarta iertarii si iubirii in sufletul meu! Esti speciala!❤️   Pe timpul meditatiei mi-a fost rece, iar acum un val de caldura mi-a cuprins trupul."  Zoe 19.Nov 2022

"Multumesc ca am meditat impreuna ❤️
e incredibila meditatia si faptul ca am fost impreuna i-a amplificat reverberatia 
sunt emotionata si plang, e un plans bun, limpezitor." Corina 21.Nov 2022

"Mi s-a făcut instant pielea de găină iar palmele și tălpile mi-au ars precum flăcările 
În energia iertării corpul mi se tot ducea în față și umerii mi se lăsau...simțeam cum ma scurg la propriu de pe scaun..."Alina 21.Nov 2022

Multumesc pentru aceste sentimente minunate ❤️ V-am simtit pe toate aproape, iar energia a fost magica. Am simtit cum pieptul mi se expandeaza si sunt doar liniste, iar iubirea imi inunda tot corpul. Wow" Ioana 21 Nov 2022

Foarte puternic s-a simtit si la mine, am simtit sustinerea tuturor si energia grupului care a potentat tot ce am simtit. Am plans, am zambit larg si intr-adevar iertarea te elibereaza si te inalta tot mai aproape de cer ❤️ " Antonela 21.Nov 2022

"Claudia,iubire pură îti mulțumesc din tot sufletul și din toată inima Am pus acest mesaj pentru ca copilul meu interior sa simtă iubirea și îmbrățișarea grupului.

Va iubesc suflete dragi! Îmbrăţişarea mea pentru ceea ce oferi...nu exista cuvinte de recunoștință...pur și simplu nu există

Te iubesc om minunat...nici nu-ti poți imagina câtă eliberare ai adus în viața mea...câtă nevoie aveam și nici măcar nu stiam💗💗💗" Alina 29 Nov 2022

“Mulțumesc cu Iubire și Recunoștință pentru Tot și Toate, pentru energie și informații, pentru dăruire, pentru dăruire și Har! Infinite Binecuvântări pe Calea Vieții! 🙏🤗💗” Valeria

“O sa impartasesc ceva fff puternic pt mine: traiesc azi o stare de Iubire. Nu stiu sa exprim in mai multe cuvinte starea. Este absolut superba, vindecatoare. Drumul meu de recalibrare continua si am pe acest drum cel mai potrivit mentor-terapeut:Claudia Maria. Sunt recunoscatoare .Si va sunt recunoscatoare voua femei din grup pentru ca ati facut posibil prin prezenta voastra inceperea si parcurgerea continua a acestui Drum. Spre Iubire=Lumina=Viata “ Cris

“Cuvântul Divin te definește.
Tot ceea ce creezi este Divin.
Este o binecuvântare pentru mine ca te cunosc și ma simt privilegiată ca am ocazia sa-ti urmez sfaturile pline de înțelepciune. 
Acel unt pe care l-am primit de la tine este magic,mâinile mi se transformă în iubire pură si-mi activează toate simțurile.
Mă simt atât de răsfățată când aromele lui mă învăluie....Doamne ce bine mă simt...îmi era dor ...
Îti mulțumesc din suflet pentru tot și pentru că ești” Ali

“Tocmai ce am ieșit din meditație și mi-am văzut viata prin ochii sufletului și ai minții,am vizualizat cum am venit pe acest pământ în acest trup ca fiind iubire pură și cum experiențele vieții nu mi-au putut schimba esența chiar dacă au dat cu mine de pământ EU am rămas aceeași iubire pură.
Astăzi m-am simțit pe mine însumi,mi-am simțit iubirea și compasiunea față de mine și de TOT ceea ce ESTE AICI si ACUM.
Astăzi conștientizez că pot fi EU însumi,fără să mă tem de judecata celorlalți pentru că și ei fac parte din mine.Îti mulțumesc cu RECUNOȘTINȚĂ “ Mădălina

Despre mine:  

 
Sunt specialist în medicină integrativă, balneofiziokinetoterapeut cu studii universitare, postuniversitare şi master, mentor, autor, fondator al unor concepte de sănătate şi mai presus de atât OM şi FEMEIE. Lucrez cu oamenii şi îi ajut încă din 2006.

În anii de studii şi mai apoi cei de antreprenoriat şi muncă combinată cu studii, cursuri continue, stresul şi oboseala se acumulau, mâncam impulsiv pe repede-nainte multe dulciuri, multe fainoase, haotic practic…. lucru care a dus treptat la dezechilibre în trupul meu, şi am observat că toate acestea veneau de la multe gânduri şi de la faptul că gândeam nonstop, chiar şi atunci când credeam că sunt relaxată, chiar şi atunci când mâncam. Mi-am dat seama că nu puteam să fiu un exemplu pentru pacienţii mei şi să le dau sfaturi dacă eu nu aplicam acele sfaturi. Aşa că am spus stop, e nevoie de recalibrare. Cel mai mare pas practic pe care l-am făcut şi care mi-a schimbat interacțiunile de zi cu zi a fost să învăţ să fac o pauză şi să-mi ascult eul interior. Am făcut din asta o practică. Când am început să mă trezesc şi să observ cât de mult eram condusă de forţe exterioare, am stiut că nu mai pot avea încredere în propriile tipare, tipare care vin de regulă din copilărie. Trebuia să le sparg. Iar singura modalitate de a le perturba a fost să creez tipare noi în locul lor. Aşa că am început să practic meditaţia zilnic, să comunic cu hormonii mei. Prin meditaţie, am învăţat să-mi întorc conştiinţa înspre interior. Am învăţat să fac o pauză înainte de a vorbi si să analizez ce simt, să mănânc conştient. Aceasta a devenit natura mea. Natură pe care îmi doresc să o împărtăşesc şi cu tine.

Iubesc CUNOAŞTEREA şi știu că sunt aici, în această existenţă, pentru a întelege şi a împărtăși cu ceilalţi căutările noastre vizavi de existenţă, în cele mai subtile interpretări, percepţii, simţiri, înţelegeri…
 Pot să spun că m-am născut cu dar şi cu har de a dărui starea de bine oamenilor, de a-i ajuta să trăiască mereu în sănătate, armonie şi iubire cu ei înșiși, cât şi cu cei din jur.
Tot ceea ce fac, fac din pasiune, din iubire pentru oameni, pentru o viaţă sănătoasă. Mereu îmi place să învăţ, să experimentez, să călătoresc şi să cunosc cât mai multe informaţii pentru a fi de folos mai departe, în a te ajuta pe tine şi pe mine, implicit.
    Experienţa acumulată prin studiu şi prin etapele parcurse conştient în viaţa mea, viaţă trăită intens întru cunoaştere, îmi permit a te îndemna, a te îndruma către o viaţă în echilibru şi cunoaştere, înspre lărgirea conştientului tău.
Toată iubirea și simţirea mea, tot harul meu, toată cunoaşterea mea, toate instrumentele pe care le dețin, le pun cu mare drag la dispoziţia ta, pentru ca tu să poţi să îţi continui drumul pe cărările nebănuite ale vieţii şi să îţi creezi realitatea visată pe care, cu siguranţă, o meriţi, o merităm cu toţii!

Mai multe despre studiile mele şi despre mine găseşti aici: https://centrulsakura.ro/despre-mine

Ieşi din povestea care te trage înapoi. Intră în povestea nouă pe care doreşti să o creezi.

NU UITA CĂ POARTA DE INTRARE ÎN SANCTUAR E ÎN INTERIORUL TĂU.  

 Ştiai că trăim o epidemie hormonală invizibilă şi că de aici vin multe afecţiuni?! Te invit să citeşti aici https://centrulsakura.ro/blog/798-traim-o-epidemie-hormonala-invizibila