centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Masajul Deep Tissue Centrul Sakura Bucuresti
C

ea mai importantă trăsătură a masajului deep tissue (masaj profund în țesuturi) care îl diferenţiază de masajul clasic, este faptul că are un ritm şi o durată diferite, precum şi diferite grade de presiune.
Masajul deeptissue aşadar, este o alternativă la masajele terapeutice deja existente. Fiind oferit de către un terapeut specializat, terapia prin masaj deeptissue are menirea de a acționa în profunzime musculară, înlăturând toate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune, generând  o revigorare emoțională.
Acest masaj elimină, drenează substanţele care cauzează oboseala corpului, oferă protecţie împotriva efectelor negative cauzate de tensiune şi crampe musculare, previne leziunile musculare şi ale tendoanelor. Accelerează circulaţia sângelui, face posibil ca ţesuturile să absoarbă substanţe energizante mai uşor şi mai repede, îmbunătățește funcționarea inimii și circulația sangvină. Creează un echilibru funcţional între organe, conferind o stare de relaxare generală. Îi relaxează pe aceia care suferă de stres psihologic şi îi energizează pe aceia care au niveluri mai mici de energie. Masajul deep tissue lucrează profund în țesuturi, la diferite grade de intensitate, atât cât permite țesutulfiecărui corp, fără a forța sau traumatiza țesutul.
Masajul deep tissue nu trebuie să doară!!!

Beneficiile masajului Deep Tissue:
• detensionare și relaxare musculară, eliminarea durerilor;
• liniștirea minții;
• stimularea sistemului imunitar;
• eliminarea stresului și oboselii.