centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Masaj Fata Scalp Centrul Sakura Bucuresti
M

asajul capului, gâtului, umerilor şi feţei reprezintă o terapie de îndepărtare a stresului, care lucrează asupra ţesuturilor musculare și fasciale ale acestor părți, pentru a relaxa şi stimula organismul dar şi pentru a-l ajuta să-şi menţină un nivel de echilibru constant.
El presupune un ritm regulat, benefic pentru a ajuta la eliberarea blocajelor şi a tensiunii acumulate, iar la nivel emoţional, calmează spiritul, instaurând o stare de relaxare și calm. Pe lângă faptul că stimulează circulația sangvină în zona scalpului, care ajută creșterea și revitalizarea părului, masajul scalpului este liniștitor și ajută la prevenirea durerilor de cap, favorizând un somn de calitate. Această formă de masaj stimulează circulația sangvină la nivelul scalpului și al feței, înlătură și previne durerile de cap, conferind o stare generală de bine. În funcţie de necesitatea fiecăruia, în Centrul Sakura se folosesc uleiuri esenţiale terapeutice, săculeţi cu sare, iar după masaj, în funcție de necesitate, se aplică o mască cu pietre de jad pentru o relaxare cât mai profundă.
Masajul fata scalp Centrul Sakura Bucuresti