centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Masaj Terapie Personalizate Centrul Sakura Bucuresti
Î

n functie de fiecare necesitate, de patologii, disfuncții sau alte probleme, am creat pentru dumneavoastră masajul sau terapia personalizată.
Pentru că fiecare dintre dumneavoastră percepe altfel masajul, unele persoane doresc masaj cu atingeri mai profunde, altele cu atingeri suave sau un masaj energic, puteţi opta pentru un masaj propriu, personalizat.
    Prin masajul personalizat, fiecare dintre dumneavoastră primeşte masajul mult dorit, deoarece masajul amplifică “hormonul fericirii”– serotonina.
Masajul este una dintre cele mai practicate şi apreciate metode de recuperare şi refacere a energiei fizice şi psihice. El redă vigoarea, buna dispoziţie, iar mâinile pricepute, îl transformă în terapiedătătoare de sănătate.
Masajul, ridicat la nivel de artă, ne relaxează nu numai musculatura, dar şi psihicul. Prin creştereași echilibrarea circulaţiei energetice, limfatice și sangvine, contribuie la eliminarea toxinelor, îmbunătăţeşte nivelul de serotonină care ne păzeşte împotriva depresiilor şi a dezordinilor psihice.

Terapia personalizată sau masajul personalizat este Arta de a ne explora corpul.
Masajul Terapie Personalizate Centrul Sakura Bucuresti
    În febra vieţii cotidiene, suntem mereu activi, ne risipim energia sau suntem mereu în alertă. Avem nevoie de masaj/ terapie pentru că,în timpul şedinţei de masaj, suntem pasivi, ne abandonăm în mâinile terapeutului care are rolul de a ne readuce aminte că suntem vii şică avem nevoi, simţiri, plăceri simple, ca aceea de a fi atinşi (prin manevre specifice masajului) fără a opune rezistenţă, aşa cum facem mai tot timpul. Abia în timpul masajului ne dăm seama că mereu suntem în alerta sau încordați, că trupul nostru a creat contracturi sau deformări ale sistemului osos, muscular, cărespirația este un automatism de care am uitat că există.
Prin masaj sau terapie, ne reeducăm respirația-respirăm conștient, ne  obişnuim din nou cu corpul nostru, intrăm din nou în pielea noastră, facem cunoştinţă cu durerile şi plăcerile trupului, dar şi ale psihicului nostru. Avem, în sfârşit, timp să simţim, să ne resimţim, să comunicăm cu noi înşine.Doar indiferenţafaţă de noi înşine cauzează tensiuni fizice, psihice și emoționale!

Masajul este plăcere şi terapie în acelaşi timp, plăcerea de a ne simţi, bucuria de a ne vindeca de dureri ale trupului, dar şi ale minţii.
Dacă nu acordați timp copilului dvs, el se supără şi plânge - tot aşaşi trupul  neglijat vă atenţionează prin durere! E un mecanism natural, compensator, pe care dacă nu îl luăm în seamă, ne punem singuri în primejdie. Timpul pe care îl acordăm masajului e un timp câştigat pentru sănătateși viața armonioasă pe care ne-o dorim cu toții.
    Masajul ne încarcă cu energie, ne vitalizează, pentru că pune în mişcare sângele, creşte metabolismul, schimburile de oxigen de la nivelul celulelor. În acest fel, respiraţia metabolică se intensifică, arderile de toxine se accelerează şi celulele scapă de deşeuri. Astfel, echilibrul energetic al corpului se reface, iar funcţiile tuturor organelor se restabilesc.
În plus, este un mod de a îmbina utilul cu plăcutul, de a acorda în acelaşi timp atenţie sufletului, psihicului, spiritului şi trupului.

Nu uitați că VINDECAREA E ÎN DUMNEAVOASTRĂ!

“Iubirea înseamnă relaxare. Odată cu iubirea, apare relaxarea. Dacă iubesti o persoană, dacă între ea şi tine există iubire, această iubire aduce cu sine acordurile destinderii. Doar atunci puteţi fi relaxaţi. A fi relaxat în prezenţa cuiva este singurul semn de iubire." Osho- Iluminarea, eternul început.


*** Preţul masajului personalizat diferă în funcţie de durată, produse folosite, tehnici alese!