centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           


    Nu folosiți informațiile și indicațiile de pe acest site fără îngrijiri și consultări medicale adecvate! Dacă bănuiți că aveți o problemă medicală sau o boală, vă rugăm să consultați medicul pentru diagnostic și tratament!
    Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a putea colecta toate informațiile despre sănătatea dvs.(ex. vârsta, istoricul sănătății, simptomele etc.) pentru a vă stabili starea de sănătate. Informațiile furnizate prin intermediul Centrului Sakura nu sunt destinate cu scopul de a înlocui consultările cu medicul dumneavoastră și nici pentru a oferi sfaturi medicale specifice stării dumneavoastră de sănătate!
    Niciuna dintre metodele prezentate pe acest site, nu exclude și nu înlocuiește vreo altă metodă existentă, inclusiv tratamentul medical alopat! Vă recomand să urmați sfatul medicului și să nu întrerupeți niciodată niciun tratament medicamentos prescris de acesta!
    Informațiile de pe acest site nu sunt concepute pentru a fi un substitut pentru sfaturile medicale profesionale, diagnostic sau tratament! Întreg conținutul, inclusiv textul, grafica, imaginile și informațiile video-audio, sunt destinate doar informării generale!
    Centrul Sakura nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea informațiilor conținute sau disponibile prin intermediul acestui site web, iar aceste informații pot fi modificate oricând! Sunteți încurajați să confirmați orice alte informații obținute de pe sau prin intermediul acestui site web cu alte surse și să analizați toate informațiile referitoare la orice stare medicală sau tratament cu medicul dumneavoastră!
    TESTIMONIALE: Mărturiile găsite pe site sunt rezultate care ne-au fost transmise de către pacienti și pot să nu reflecte experiența tipică a utilizatorului, s-ar putea să nu se aplice persoanei obișnuite și nu sunt destinate să reprezinte sau să garanteze că oricine va obține aceleași rezultate similare!
    Nu suntem responsabili pentru nicio eroare sau omisiune în informațiile obținute despre rezultatele furnizate de noi de către autori sau orice tip de material expus! Este posibil ca, chiar și cu utilizarea perfectă a programului, să nu obțineți rezultatele descrise în mărturii. Acestea sunt menite să fie o prezentare vie a celor mai bune rezultate pe care le-a produs programul și nu ar trebui luate ca rezultatele obținute de un utilizator obișnuit!
    Acest site web este un serviciu de sănătate care oferă informații despre terapii complementare și corporale. Materialele din site sunt furnizate „așa cum este” și fără garanții de niciun fel, fie expres, fie implicit!
CA O CONDIȚIE EXPRESĂ ȘI OBLIGATORIE PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB, TREBUIE SĂ FIȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI PENTRU NOTIFICARE MEDICALĂ! DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI, NU UTILIZAȚI SITE-UL NOASTRU! UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACEST SITE WEB ȘI ORICE PARTICIPARE ÎN ACTIVITĂȚILE MENȚIONATE PE ACEST SITE WEB, IMPLICĂ AUTOMAT ACORDUL TOTAL AL TERMENILOR DE NOTIFICARE MEDICALĂ!
    Conținutul site-ului nu este un substitut pentru îngrijiri medicale directe, personale, profesionale și diagnostic! Niciunul dintre exercițiile, terapiile sau planurile de dietă (inclusiv produsele și serviciile) menționate pe site, nu trebuiesc efectuate sau utilizate altfel fără autorizare de la medicul dumneavoastră sau de la furnizorul de servicii medicale!
    Pot exista riscuri asociate participării la activitățile menționate pe site pentru persoanele aflate în sănătate precară sau cu condiții preexistente de sănătate fizică sau psihică! Deoarece există aceste riscuri, nu veți participa la astfel de planuri de dietă, exerciții fizice, practici de terapie, meditative avansate, dacă vă aflați într-o stare de sănătate precară sau dacă aveți o condiție fizică sau mentală preexistentă! Dacă alegeți să vă asumați aceste riscuri, faceți acest lucru din proprie voință și acord, asumându-vă în mod conștient și voluntar toate riscurile asociate cu astfel de activități!
    Informațiile educaționale sunt considerate corecte la momentul plasării lor pe site. Toate datele furnizate pe acest site web vor fi utilizate doar în scopuri informative! Informațiile furnizate nu sunt incluzive și sunt limitate la informațiile care sunt puse la dispoziție și astfel de informații nu ar trebui să fie utilizate ca fiind atotcuprinzătoare sau exacte!
Dacă aveți întrebări despre această notificare sau despre mărturii, studii de caz și / sau exemple găsite pe site, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Vă rugăm să rețineți că întregul conținut al acestei pagini se poate modifica oricând!
    Imaginile grafice, mărcile și imaginile personalizate prezentate pe acest web site si pe alte web site-uri administrate de autor, se află sub incidența legii dreptului de autor! Folosirea acestora fără autorizare prealabilă NU ESTE PERMISĂ!