centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

M

asajul de relaxare este cel mai preferat în zilele noastre deoarece la tot pasul întalnim persoane obosite, stresate, extenuate, agitate. Programul aglomerat din zilele noastre ne face să nu mai avem timp pentru suficientă relaxare şi odihnă. Relaxarea este modalitatea de a lăsa corpul să se destindă, să decontractureze toţi mușchii voluntar. Este un masaj al întregului corp, utilizând manevre mai uşoare sau mai ferme, şi constă în prelucrarea ţesuturilor moi şi a musculaturii, în vederea obţinerii unor beneficii terapeutice de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătăţirii proprietăţilor fizice ale ţesuturilor şi a stimulării sistemelor organismului, atât preventiv, cât şi în scopul refacerii organismului ca urmare a unui efort fizic sau intelectual.
Fiind o terapie aplicată la nivelul pielii (cel mai mare şi expus dintre organele corpului), masajul relaxant însumează un întreg lanţ de reacţii pozitive la nivelul sistemelor nervos, muscular și al glandelor endocrine.
Masajul de relaxare, prin manevrele lui lente, poate decontractura musculatura, detensiona nervii, destinde creierul şi elibera contracturile articulare. Ritmul lent, manevrele superficiale şi o atmosferă plăcută, te fac să îţi abandonezi corpul şi mintea şi să te laşi purtat de energia corpului în alte sfere mai înalte.
Manevrele de masaj sunt alese cu grijă, combinate cu măiestrie, executate într-un ritm mai lent dar destul de profund, evitând manevrele dure şi zgomotoase.

Efecte şi beneficii:
• stimularea în sens reglator a circulaţiei sangvine şi a proceselor endocrine;
• creşterea metabolismului, intensificarea nutriţiei celulare concomitent cu creşterea temperaturii corpului;
• îmbunătăţirea stării psihice şi îndepărtarea oboselii prin neurosecreţia de endorfine;
• se produce relaxarea generală.
Masajul de Relaxare Centrul Sakura Bucuresti