centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

terapie lumanare Tade Centrul Sakura Bucuresti
L

umânările Tade sunt executate manual, fiecare are aproximativ 23 de cm, în formă de con alungit, care produc prin ardere, efectul de vacum. Acest efect duce la extragerea toxinelor din corpul uman. Structura lumânării este alcătuită din pânză de in, îmbibată cu ceară de albine şi uleiuri esenţiale, asociate cu extract de curcuma - o plantă care are un puternic efect energetic, antiinflamator şi depurativ.
Prin ardere, focul fiind un catalizator, sunt eliberate stazele, astfel se demarează procesul de autovindecare al organismului.
Tehnica arderii lumânărilor a început să fie folosită în urmă cu mii de ani, de către şamanii vindecători din triburile indiene din America de Sud. În perioada de început, aceste lumânări se produceau din scoarţă de copac, apoi s-au adăugat plante medicinale; în timp, a apărut o altă îmbunătăţire şi anume, impregnarea lor în ceară de albine.
Iniţial se practică tratamentul prin poziționarea lumânării în ombilic. Ulterior, s-a observat că se poate folosi şi în alte zone ale corpului, cu rezultate la fel de bune.

Cum se procedează?
Se aprinde capătul cu diametrul mai mare al lumânării, iar capatul cu diametrul mai mic se aşează pe zona de tratat; în interiorul lumânării, care este gol, prin ardere ia naştere un fum, şi vacum. Fumul pătrunde prin tegument în zona subcutanată şi chiar adânc în interiorul corpului, dizolvând depunerile vechi existente, toxinele, iar prin vacuumul creat, le absoarbe în lumânare depunându-le pe pereţii reci ai acesteia, sub formă de praf. Marele atuu al acestei tehnici milenare este acela că resturile vechi purulente, depunerile din articulaţii, se dizolvă şi sunt absorbite în exterior, producându-se astfel o detoxifiere a corpului.
Întotdeauna lumânarea se va aprinde la extremitatea mai largă, după care se vă aşeza pe suprafaţa de tratat. În cazul utilizării lumânării la o ureche cu timpanul rănit sau lipsă, lumânarea se va aşeza în scobitura din spatele urechii. Este de preferat ca tratamentul în urechi să fie efectuat de o altă persoană.

Indicaţii terapeutice
Tratamentul cu lumânări Tade se aplică nu numai în cazul bolilor având ca efect secundar durerile fizice, ci şi pentru echilibrarea psihică şi spirituală a organismului uman, fără de care nu este posibilă revenirea la parametrii de sănătate optimă.
Durerile reumatice, inflamaţii ale articulaţiilor, se tratează cu această terapie cu rezultate rapide şi foarte eficiente. Un efect deosebit s-a constatat în cazul afecţiunilor digestive, dureri abdominale, balonări şi probleme ale sistemului nervos. În cazul problemelor de digestie, vindecarea se produce prin detoxifierea sistemului limfatic, care se știe că există în proporţie de 65-70% în cavitatea abdominală (mai exact în colon), asigurând astfel refacerea imunităţii. Vezi Drenajul Limfatic.

Vaselor limfatice din cavitatea abdominală le revine o sarcină deosebită în asigurarea imunităţii organismului. În cazul când aceste vase şi ganglionii limfatici sunt supraîncărcaţi de toxine, se produce inflamaţia şi apare durerea, ceea ce constituie,de fapt, semnalul de alarmă că s-a produs un blocaj, iar imunitatea are de suferit. Aplicând lumânarea în ombilic, cu această tehnică, blocajele pot fi îndepărtate.
Tratamentul este foarte eficient în curele de slăbire. S-au tratat, de asemenea, cu mare succes, dureri de cap, otite, alergii, nevralgii, probleme respiratorii, probleme ale vezicii biliare şi ficatului, boli ale sistemului circulator, anemia, constipaţia, eczeme, reumatism, hemoroizi, boli ginecologice, diabetul, etc.

Unde aplicăm lumânarea
Dureri de gât: se aplică în cele două urechi sau pe vertebrele 6 și 7 cervicale;
Otită acută: se aplică în scobitura din spatele urechii, activându-se nodurile limfatice;
Sinuzită maxilară: se va trata pe oasele sinusoidale sau în urechi;
Boli psihice: se aplică pe vertebrele 6-7 cervicale, 8-9 toracale, 4-5 lombare sau în urechi;
Braţe, genunchi: se aplică pe punctul dureros;
Pielonefrită, lumbago: se aplică între vertebrele 4-5 lombare, sau 10 cm sub ombilic, în centrul energetic numărul 2;
Boli ale ovarelor şi ale prostatei: se aplică la 10 cm sub ombilic, în centru energetic numărul 2, sau pe spate, la înălțimea ombilicului.