centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Terapie Raindrop Centrul Sakura Bucuresti
T

erapia Raindrop este o terapie cu o amprentă proprie, după multe studii, tehnici, experiențe dobândite de-a lungul carierei mele. Sursa inspirațională puternică a fost din Tehnica Raindrop de relaxare și vindecare a Dr. Gary Young.
Tehnica Raindrop efectuată în Centrul Sakura se lucrează exclusiv cu uleiuri esențiale pure, de grad terapeutic marca Young Living, fiind o tehnică extrem de complexă, care restabilește funcționalitatea și ajută sistemele corpului să acceadă spre o stare de sănătate deplină, ea combinând elemente din:
- Medicina Energetică Șamanică- lucrul cu plantele, cristalele și energia
- Masajul spatelui cu uleiuri esenţiale de grad terapeutic Young Living
- Tehnica de Vitalitate prin reflexe alături de reflexoterapie, efectuate la nivelul picioarelor, mâinilor și urechilor.
- Tehnici osteopatice

TERAPIA RAINDROP (picătură de ploaie) foloseşte masajul și aplicațiile de uleiuri esențiale pentru a atenua simptomele scoliozei, cifozei, lordozei și altor boli ale spatelui, întărind în același timp sistemul imunitar.
Cercetările medicale au dovedit faptul că de-a lungul coloanei vertebrale, există multe virusuri în stare latentă, ele fiind localizate în ganglionii spinali. Uleiurile esențiale naturale, care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niște picături de ploaie, pe spate, unde sunt absorbite și acționează pentru a ataca aceste virusuri.
Mii de terapeuți, maseuri, chiropractori și pacienții lor, au lăudat, pe parcursul a mai mult de zece ani, această tehnică uluitoare de vindecare a dr. Gray Young, de unde a venit inspirația și ulterior, amprenta noastră.

 

Principalele beneficii ce pot fi obținute în urma terapiei sunt:
• reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale și relaxarea țesuturilor musculare;
• stoparea gripei sau a răcelii;
• bucurie, mai multă energie;
• îndepărtarea stresului, a stării de anxietate, a atacurilor de panică;
• reducerea disconfortului din articulații, curățare a țesuturilor;
• susținerea sistemului imunitar;
• îmbunătățirea capacității de concentrare;
• echilibrarea balanței energetice.

Pentru acest tip de terapie se folosesc numai uleiuri esențiale de puritatea terapeutică YOUNG LIVING, obținute prin distilare la temperatură și presiune scăzută, conform standardelor ANFOR și ISO.
În timpul terapiei Raindrop, în Centrul Sakura, beneficiați și de aromoterapie prin inhalare directă, în acest fel activând-se și mai mult sistemul limbic.

Emoții negative pe care terapia Raindrop le ameliorează:
• manipulare (Ulei de Busuioc);
• lipsa respectului de sine (Ulei de Chiparos);
• incoerența (Ulei Aroma Siez);
• deconectare, neîmplinire (Ulei de măghiran);
• toxicitate, vulnerabilitate, frica de a finaliza jocuri (Ulei de Oregano);
• eșec, frica de dependent, rigiditate (Ulei de Mentă);
• lipsa de protecție (Ulei de Cimbru);
• agresiune, frica de conflict, înfrângere (Ulei Valor = Curaj).

Tehnica Raindrop a fost pusă la punct de neuropatul Dr. Gary Young pe baza cercetărilor efectuate în ceea ce privește uleiurile esențiale ca agenți antimicrobieni și a informațiilor fascinante pe care le-a învățat de la înțelepții indieni. Este o tehnică puternică, neinvazivă, ce se bazează pe capacitatea antivirală, antibacteriană și antiinflamatorie a unui pachet de uleiuri esențiale, alese special pentru a determina organismul să-și mențină curbura spinală normală.

Conform unor studii mai recente, s-a demonstrat că unele tipuri de anomalii în aliniamentul coloanei, se datorează unor virusuri și bacterii ce se află în stare latentă, pozitionați de-a lungul coloanei vertebrale. Acești germeni patogeni determină inflamarea, contorsionarea și desfigurarea coloanei vertebrale, acționând mușchii să traga de ea. Deoarece terapia Raindrop acționează direct atât asupra punctelor reflexe de pe talpă prin tehnica VITAFLEX, cât și direct asupra mușchilor spinali, simultan stimulându-se și sistemul limbic prin inspirarea remediilor, efectul obținut este maxim.
Este un lucru obișnuit ca persoanele cu scolioză, cifoză, care beneficiază de Terapia Raindrop, să câștige aproximativ 2,5 cm, sau chiar mai mult în înălțime, prin repoziționarea coloanei. Multe persoane au raportat că nu au mai simțit durere sau senzație de congestie în zona respectivă, ba chiar au scăpat de răceală sau gripă, după ce li s-a aplicat terapia.
Acesta este și motivul pentru care terapia a stârnit interesul celor care lucrează în domeniul medicinei.
După un astfel de tratament, organismul trece printr-o etapă de purificare-detoxifiere-realiniere a coloanei, ce se prelungește până la 7 zile.
Este recomandat a se ține post sau o dietă ușoară și înainte și după terapie, pentru a beneficia la maxim de potența uleiurilor folosite.
Efectele unei aplicări pot dura câteva luni bune pentru o persoană, în timp ce alta poate avea nevoie de mai multe ședințe de aplicări repetate săptămânal, până ce organismul începe să răspundă la tratament (depinde cât de încărcat de toxine este organismul), ceea ce poate dura de la câteva săptămâni, până la un an.
Terapia Raindrop se poate personaliza, pentru a răspunde cât mai bine la diferite probleme de sănătate, care nu au legatură directă cu problemele de spate. Se poate lucra cu diferite uleiuri pentru fiecare afecțiune a unei persoane: infecții pulmonare, probleme digestive, hormonale, insuficiențe hepatice, probleme mintale, dar și multe altele se pot trata, adăugând la uleiurile esențiale standard folosite în Terapie Raindrop și alte uleiuri speciale pentru organele/sistemele respective.

Infecțiile cauzează scolioza și sciatica?!
Tot mai multe studii de cercetare indică faptul că anumite microorganisme viețuiesc în apropierea șirei spinării și contribuie la apariția deformărilor din zona respectivă.
Studii întreprinse la Western General Hospital Edinburg, Scoția, au stabilit legătura dintre particulele de tipul virusurilor și scolioza idiopatică. Cercetătorii de la Universitatea din Bonn, au descoperit că virusul varicela zoster se poate ascunde în ganglionii spinali toată viața.
Cercetări efectuate în 2001, au confirmat că existența unor microorganisme infecțioase, este o cauză a inflamării și durerii resimțite la nivelul coloanei vertebrale.
Alistair Stirling și colegii săi de la Spitalul Regal de Ortopedie din Birmingham, Anglia, au descoperit că 53% dintre pacienții cu sciatică acută, au fost depistați pozitiv la testul de infecție cronică de nivel inferior, cu bacterii gram-negativ (în special Propionbacterium acnes), care au declanșat inflamarea în vecinătatea coloanei. Stirling chiar sugera că motivul pentru care aceste bacterii nu fuseseră indentificate mai devreme, era intervalul de timp extins, necesar incubării materialului de disc (7 zile).
S-a evidențiat și faptul că mycobacterium tuberculosis (bacteria răspunzătoare de tuberculoză), contribuie la îmbolnăvirea coloanei vertebrale și la posibila ei deformare.
O lucrare de cercetare, efectuată în cadrul Institutului Pasteur din Franța, publicată în The New England Journal of Medicine, atesta documentat numărul tot mai mare de pacienți care prezintă simptome ale bolii coloanei vertebrale (morbul lui Pott), cauzată de tuberculoză.
În plus, s-a stabilit și conexiunea dintre vaccinurile făcute din virusuri vii și afecțiuni ale coloanei. Un studiu din 1982, efectuat de Picott & Taff, arăta legătura dintre vaccinurile orale pentru polimielită și scolioză.
Conform cercetărilor efectuate de Bruce Tainio de la Tainio Technology din Cheny, Washington, care a folosit frecvențe metre cu sensibilitate mărită, tot ceea ce este viu are o frecvență proprie. Astfel, un om sănătos are o frecvență de 62-68 MHz. Când omul este răcit, frecvența este de 58 MHz, când are gripă, frecvența este de 57 MHz, când are candida, frecvența este de 55 MHz, când are sindromul Epstein Barr, frecvența este de 52 MHz. La cancer, frecvența este de 42 MHz și mai mică, iar mai jos de 25 MHz este pericol de moarte. La 0 MHz omul moare.
Ierburile și plantele proaspete au frecvența 20-27 MHz, iar cele uscate 12-22 MHz. Alimentele procesate și conservate au frecvența 0!!
În cadrul altor experimente efectuate sub coordonarea Taionio, acesta a măsurat efectele cofeinei, descoperind că până și fapul de a ține o ceașcă de cafea, scade frecvența corpului cu 8 MHz, iar o înghițitură de cafea micșorează frecvența cuiva cu 14 MHz. Atunci când inhalăm uleiurile esențiale pure, după ce am fost “expuși” la cofeină, frecvențele corpulul revin la valoarea lor normală în mai puțin de un minut, iar altfel poate dura până la 3 zile până ce organismul își recapată frecvența, chiar după numai o gură de cafea.
Nu sunt la toate uleiurile esențiale date disponibile referitoare la frecvență, însă vă pot spune că frecvența electromagnetică cea mai mare, o are Idaho Blue Spruce cu o frecventa de 520 MHz, Trandafirul, cu 320 MHz (este nevoie de 1500-2000 kg de petale de trandafir, pentru a obține 0,5 kg de ulei esențial, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe uleiuri din lume), Helichrysum 181 Mhz, Ravensara 134 MHz, Lavanda 118 MHz, Mușețel albastru 105 MHz, Ienupăr 98 MHz, Angelica 85 MHz, Mentă 78 Mhz, Busuioc 52 MHz.
Una dintre cele mai importante modalități de vindecare carecteristice uleiurilor esențiale, este capacitatea acestora de a ridica frecvența corpului nostru, până la nivelul la care boala dispare.

Cum acționează uleiul esențial de grad terapeutic?
Uleiul esențial declanșează procesul de regenerare al plantei, similar sângelui în corpul uman. Atât uleiul esențial, cât și sângele, conțin compuși de tipul hormonilor, care au rol declanșator al procesului de regenerare. Similitudinea merge mai departe, structura chimică a uleiurilor esențiale este similară cu cea a celulelor corpului uman. Așa se face că aceste molecule, relativ mici, sunt imediat acceptate de organism. Aplicate de exemplu pe talpă, moleculele esențiale vor călători în câteva minute prin întreg organismul, destinația fiind organul aflat în suferință. Ajuns acolo, penetrează în interiorul celulei și schimbă informația greșită la nivel de ADN. Și ca efect: stimulează secreția de anticorpi, neurotransmițători, endorfine, hormoni și enzime. Moleculele aromatice acționează direct asupra sistemului limbic, influențând centrul emoțional al creierului.

Atenționare: Tehnica Raindrop nu este un panaceu sau o soluție magică de vindecare. Un organism sănătos și echilibrat este rezultatul unui program bine pus la punct, de exerciții, dietă, meditație. Prin sănătate se înțelege tot ceea ce facem, spunem, auzim, vedem și mâncăm. Tehnica Raindrop este un instrument eficace care ne poate ajuta să ne restabilim echilibrul la nivelul organismului.
Obiceiurile sănătoase de nutriție și o minte deschisă, pozitivă, pot ajuta corpul și derma să accepte uleiurile mai bine și mai repede.
Este bine ca înainte și după aplicarea Terapiei Raindrop, organismul să fie ajutat și printr-o dietă detoxifiantă (fructe și legume crude), exercițiu fizic, somn suficient, meditație și rugăciune.
Toate afirmațiile despre uleiurile esențiale din acest document nu se referă decât la uleiurile de puritate terapeutică ale companiei YOUNG LIVING, cele care sunt exclusiv folosite în Centrul Sakura.