centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Corecția Bioenergetică Centrul Sakura Bucuresti
C

orecția Bioenergetică, tehnica brevetată de Serghey Matveev (Rusia), reprezintă un sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenţa acestei metode este în abordarea holistică, adică în acelaşi timp a corpului şi a stării psihospirituale (corp, minte și spirit).
Metoda permite armonizarea energeticii corpului. De asemenea, aceasta declanşează şi activează procesele de autoreglare, inclusiv mecanismele de curăţare şi restabilire a stării normale a organismului.
Totodată, dispar durerile, blocajele adânci şi contracturile din diferite porţiuni ale corpului care blochează energia vitală, emoţiile, puterea. Evident, se îmbunătățește starea fizică şi psihică, se elimină tensiunile din muşchi, creşte mobilitatea corpului și calitatea vieții.
Acţiunea asupra „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre, mişcări, permite să-l aduci la nivelul subconştientului, ajutându-l să-şi rezolve problemele legate de sănătate, scăderea autoaprecierii, nevroze, stres, acţiunea energiilor negative, etc.
Într-un cuvânt, este posibilă restabilirea esenţei energo-informaţionale, prin integrarea psihicului cu propriul corp.
Cum este aplicată Corecția Bioenergetică
În general, acţiunea se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic, punctual şi masaj fără contact. Adițional, se fac și tehnici de stretching.
La începutul manipulării se face o diagnosticare şi o analiză a stării persoanei, determinându-se: capacităţile sale psihologice, elaborarea tehnicii de acţiune şi, nemijlocit, corecţia.
Pe de o parte, are loc acţiunea asupra corpului fizic, pe de altă parte, se acţionează la nivelul său energetic şi mental.