centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Masajul de relaxare este cel mai preferat în zilele noastre deoarece la tot pasul întalnim persoane obosite, stresate, extenuate, agitate. Programul aglomerat din zilele noastre ne face să nu mai avem timp pentru suficientă relaxare şi odihnă. Relaxarea este modalitatea de a lăsa corpul să se destindă, să decontractureze toţi mușchii voluntar. Este un masaj al întregului corp, utilizând manevre mai uşoare sau mai ferme, şi constă în prelucrarea ţesuturilor moi şi a musculaturii, în vederea obţinerii unor beneficii terapeutice de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătăţirii proprietăţilor fizice ale ţesuturilor şi a stimulării sistemelor organismului, atât preventiv, cât şi în scopul refacerii organismului ca urmare a unui efort fizic sau intelectual.
Fiind o terapie aplicată la nivelul pielii (cel mai mare şi expus dintre organele corpului), masajul relaxant însumează un întreg lanţ de reacţii pozitive la nivelul sistemelor nervos, muscular și al glandelor endocrine.
Masajul de relaxare, prin manevrele lui lente, poate decontractura musculatura, detensiona nervii, destinde creierul şi elibera contracturile articulare. Ritmul lent, manevrele superficiale şi o atmosferă plăcută, te fac să îţi abandonezi corpul şi mintea şi să te laşi purtat de energia corpului în alte sfere mai înalte.

Masajul terapeutic este masajul manual combinat cu alte procedee specifice de tratare a unor afecţiuni.

Masajul Chi Nei Tsang, puţin cunoscut în occident, este o tehnică veche chineză de masaj al organelor interne care echilibrează energetic, eliberează şi detoxifică organele de încărcări emoţionale, tensiuni, preocupări, astfel creându-se starea de armonie generala.

Masajul capului, gâtului, umerilor şi feţei reprezintă o terapie de îndepărtare a stresului, care lucrează asupra ţesuturilor musculare și fasciale ale acestor părți, pentru a relaxa şi stimula organismul dar şi pentru a-l ajuta să-şi menţină un nivel de echilibru constant.

Cea mai importantă trăsătură a masajului deep tissue (masaj profund în țesuturi) care îl diferenţiază de masajul clasic, este faptul că are un ritm şi o durată diferite, precum şi diferite grade de presiune.

În functie de fiecare necesitate, de patologii, disfuncții sau alte probleme, am creat pentru dumneavoastră masajul sau terapia personalizată. 

Masajul original din Hawaii, de asemenea numit şi Lomi Lomi, este o minunată metodă de a stimula şi relaxa muşchii, de a stimula corpul pentru secreţia endorfinelor.

Pentru mulţi dintre noi aromoterapia rămâne un mister al naturii, un univers fascinant cuprins din plante şi miresmele acestora.

Terapia/Masajul miofascial facial se lucrează cu tehnici speciale pentru detensionarea feței și capului. După cum bine știm cu toții, fața este ”oglinda” noastră, pe față putem citi supărarea, fericirea, tristețea, gândurile apăsatoare, minciuna și multe emoții și sentimente care vin din interior.