centrulsakura@gmail.com       0769231018  Instagram Centrul Sakura    Youtube Centrul Sakura    Facebook Centrul Sakura Terapie Bucuresti                

         0769231018           

Blog Centrul Sakura Bucuresti

Există o zicală: ”Poveștile sunt informații cu suflet”. În cariera mea de specialist în medicină alternativă integrativă, holistică,  specializată în sănătate oamenilor,( cam 15 ani de carieră până acum) am avut și am prilejul să ascult mii de povești de la pacienții mei, pacientele mele, despre provocările hormonale, boli autoimune și ”stări”- la care sunt supuși oamenii, în special femeile și modul în care acestea le afectează viața. Din pacate, oamenii se îndreaptă spre această ramură a medicinei după ce au umblat ani în șir la medici, și în acești ani în loc să se vindece, mai rău s-au accentuat problemele, pentru că sistemul medical ce știe să facă? Știe să privească omul doar pe bucăți, și de cele mai multe ori ratează cauza și esența. Eu mereu am privit omul ca un întreg, așa cum fiecare dintre noi trebuie să o facem.

ULEIUL ESENTIAL DE COPAIBA – este pentru mine un dar al naturii pentru care sunt profund recunoscătoare și fără de care nu pot sta în casă cât și în centrul de terapii pentru a beneficia toți pacienții de el. De aceea doresc să împărtășesc cu voi benficiile acestui copac, care ne generează acest minunat ulei. Uleiul esențial Copaiba este singurul ulei obținut prin extragere, în mod similar obținerii cauciucului și arțarului.

Limfedem inseamna acumulare anormala de lichid limfatic la nivelul tesuturilor moi.  Limfa este un fluid incolor care este principalul transportor al globulelor albe la nivelul circulatiei generale si care este transportat prin vasele limfatice, o retea complexa de vase care traverseaza in drumul lor catre vase din ce in ce mai mari, ganglioni limfatici, adevarate santinele pentru tot ceea ce inseamna agent patogen sau chiar celule neoplazice.

Remediile pentru anxietate ar trebui să includă întotdeauna uleiurile esențiale. Dacă ești în căutare de remedii pentru anxietate, ai ajuns în locul potrivit! Terapiile somatice, alternative, masajele și uleiurile esențiale te pot ajuta să controlezi și să previi anxietatea în mai multe moduri.

Ori de câte ori găsim un aliment care ne poate scuti de multe probleme de sănătate, cei mai mulți dintre noi începem să îl consumăm cât de mult putem, nu? Ghimbir, usturoi, varză - toate par a fi unele dintre alimentele cele mai populare. Altele, cum ar fi nucă de cocos, cacao, avocado sau cartofii dulci, sunt de asemenea, alimente minunate și mulți oameni le iubesc și se bucură de beneficiile lor pentru sănătate.

Pasiunea mea pentru Asia și în special pentru Japonia, m-a determinat să creez acest centru, pentru o starea de liniște, armonie, vindecare și relaxare. Profunzimea culturii asiatice a dezvoltat principii complexe, atât pentru ritualurile de relaxare, cu o puternică amprentă spirituală, cât și pentru coordonatele de amenajări interioare, încă din vechime, în perfect acord cu ritualurile și ritmul locuitorilor spațiului.

Lipsa de apa in organism provoaca foarte multe dezechilibre. De cele mai multe ori, foarte multi oameni uita sa bea apa chiar si zile intregi. Fiecare om are nevoie de 9-12 cani de apa pe zi pentru functionarea buna a creierului si organismului. Apa este esentiala vietii si de aceea va recomand sa beti apa zilnic chiar daca nu aveti senzatia de sete.

În toate culturile, atât în tradițiile mistice străvechi, cât și în știința modernă, utilizarea plantelor este cumva sinonimă cu viața. Lumea plantelor este vie! Ba chiar se spune că apariția ceaiului datează odată cu facerea Cerului și a Pământului, fiind asociat numelui Ianindi - Regele Soare. Povestea ceaiului a început cu mai mult de 5 000 de ani în urmă, în provincia Yunnan din China, în timpul domniei împăratului Shen Nung, cunoscut ca fiind Vindecătorul Divin, faimos pentru interesul său în medicina plantelor, lucrările sale devenind fundația Medicinii Chineze.

Majoritatea oamenilor au auzit câte ceva despre terapia craniosacrală (biodinamica craniosacrală integrată), despre cum funcționează ea, cum ne ajută, ce tratează, cum se manifestă, însă foarte puțini știu cum a fost descoperită această terapie, cum a fost descoperit ritmul craniosacral din corpul nostru.

Dacă ești în mod constant bolnav sau obosit, probabil că sistemul limfatic nu îți funcționează corect. Nu mai lua pastille pentru orice problemă sau durere, ele intoxică și mai mult ficatul! Apelează la specialiști și încearcă drenajul limfatic deoarece încă din prima ședință vei simți beneficiile.

Sistemul limfatic, care este aproape lipit de sistemul imunitar, ajută la curățarea corpului de reziduri metabolice dăunătoare, material străin și resturi celulare. Toate celulele eliberează reziduri metabolice într-o și iau nutrimente dintr-o  soluție, numită lichid extracelular sau țesut conjunctiv. Gradul de hrănire și eficiență a celulelor depinde de cât de repede și de complet este eliminat materialul rezidual din lichidul extracelular.

In mod evident oamenii intelepti din vechime puneau un mare pret pe ceea ce numim noi astazi bogatie sau valori materiale (adica bani, proprietati, bunuri materiale, metale pretioase, animale, etc), dar si UNTDELEMN sau ulei. (adica uleiuri esentiale)

În acest articol voi descrie exact sistemul craniosacral, pentru ca dumneavoastră să știți cum este produs și distribuit lichidul cerebrospinal în corpul nostru și mai ales în timpul terapiei craniosacrale.

BUCUREȘTI: 21-22 APRILIE 2018, 19- 20 MAI 2018, 23-24 IUNIE 2018, 28-29 IULIE 2018, 25-26 AUGUST 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

TIMIȘOARA: 15-16 MARTIE 2018. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală. 

BUCUREŞTI- 7-8 DECEMBRIE 2017 / 28- 29 DECEMBRIE  2017. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală.

BUCUREŞTI- 27, 28, 29 septembrie 2017. Totul în jurul nostru este în mişcare, noi suntem fiinţe de energie, corpul în interior este într-o continuă mişcare. De la această mişcare din interior şi de la pulsul craniosacral, a luat naştere Tehnica de terapie craniosacrală.

Din ce în ce mai mulţi oameni  aud de beneficiile uimitoare ale drenajului şi apelează la acesta, însă foarte puţini specialişti care să efectueze un drenaj medical corect se găsesc.

Din ce în ce mai mulţi oameni  aud de beneficiile uimitoare ale drenajului şi apelează la acesta, însă foarte puţini specialişti care să efectueze un drenaj medical corect se găsesc . Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu cancerele si bolile grave, însă puţini ştiu că dacă ai un sistem limfatic echilibrat cancerul nu are cum să se instaleze.

Modulul 1  şi  Modulul 2  ORAȘUL  BUCUREŞTI
Costul cursului, modulul 1şi 2 este de 2000 lei. Facem intensiv, primele doua module împreună . Cursul durează 3 zile, 8 ore zi.
Modulul 3 (ultimul) îl vom face după cele doua module, în altă lună. Costul cursului, modulul 3 este de 1000 lei.

Data cursului: Decembrie : 6, 7, 8, marţi, miercuri şi joi , ( 8 ore- zi)  Modulul 1  şi  Modulu 2  ORAȘUL  TIMIŞOARA